Samsung, 5G Bağlantılı Dizüstü Bilgisayar Modeli Galaxy Book 3 Go'yu Tanıttı!

Samsung, 5G Bağlantılı Dizüstü Bilgisayar Modeli Galaxy Book 3 Go'yu Tanıttı!

Samsung, 5G bağlantılı yeni dizüstü bilgisayar modeli Galaxy Book 3 Go'yu tanıttı. İşte 2 Ocak'ta satışa sunulması beklenen dizüstü bilgisayarın detayları...

Samsung, Windows 11 işletim sistemi üzerinde faaliyet gösteren 5G bağlantılı yeni ekonomik laptop modeli Galaxy Book 3 Go’yu pazara sundu. Geçen yıl tanıtılan Galaxy Book 2 Go ile benzer Snapdragon işlemcisine sahip olması kullanıcıların şimdiden beğenisini aldı. Öğrencilere yönelik tasarlanan, ofis çalışanlarının da yedek bilgisayar olarak kullanabileceği Samsung'un yeni model dizüstü bilgisayarı, 2 Ocak'ta satışa sunulacağı bekleniyor.

GALAXY BOOK 3 GO İÇERİĞİ

Samsung'un yeni model dizüstü bilgisayarı Galaxy Book 3 Go, 14 inç büyüklüğünde geniş ekranıyla kullanıcılara rahatlık sunuyor. FHD çözünürlüğünde parlamayı önleyici IPS LCD ekranı ile izleme kalitesini bir üst seviyeye taşıyor . 720p web kamerası ve sayısal tuş takımı olmayan klavye ile geniş bir trackpad mevcut. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 7c+ Gen 3 işlemcisinden alan dizüstü bilgisayarda bu işlemci, TSMC'nin 6nm üretim sürecinden geçmiş olup dört adet Cortex-A78 CPU çekirdeği, dört adet Cortex-A55 CPU çekirdeği ve Adreno GPU içeriyor.

Dizüstü bilgisayar, 4GB LPDDR4x RAM ve 128GB eUFS depolama kapasitesine sahip. Ayrıca MicroSD kart yuvası mevcut. Laptop, Windows 11 Home sürümüyle gelirken, Galaxy ekosistemi özellikleri arasında telefonla bilgisayar arasında otomatik geçiş sağlaması da fonksiyonel bir kullanıma imkan tanıyor. Çoklu kontrol, ikinci ekran ve hızlı paylaşım gibi özelliklere sahip. Bu özellikler, Buds kulaklık kullanan kullanıcılar için de geçerli. 

Laptop, tek USB-A portu, 2 adet USB-C portu ve 3.5mm kulaklık girişi gibi bağlantı seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca, 5G, WiFi 6E ve Bluetooth 5.1 gibi bağlantıları desteklemesi ile kullanımı kolaylaştırıyor. Dizüstü bilgisayarda 45W hızlı şarj özelliğine sahip olmasının yanısıra sadece 30 dakikalık bir şarj ile 8 saate kadar kullanım imkanı mevcut. İnce ve hafif tasarımıyla dikkat çeken ürün 15.5mm kalınlığında ve 1.43 kg ağırlığında olması da kolay taşınabilir yapısını gözler önüne seriyor. Stereo modda çift 1.5W hoparlörlere sahip olan bu bilgisayar, kullanıcılara etkileyici bir ses deneyimi sunuyor.

HANGİ FİYATTAN PİYASAYA SUNULACAK?

Galaxy Book 3 Go'nun Güney Kore'de 430 dolara satışa sunulacağı bekleniyor. 2 Ocak’tan itibaren Samsung mağazaları ile KT, LG UPlus ve SKT'de satışa sunulacağı belirtildi.

ÖZELLİKLERİ NELER?

-Ekran: 14 inç, FHD (1920x1080), IPS LCD, Anti-Glare
-İşlemci: Qualcomm Snapdragon 7c+ Gen 3
-Bellek: 4 GB RAM
-Depolama: 128GB
-Batarya: 42.3 Wh, 45W USB-C adaptörü
-Port: 2x USB-C, 1x USB-A, MicroSD, -Kulaklık/Mikrofon
-Multimedya: Stereo hoparlör (2x 1.5w), Dolby Atmos
-Ağ: WiFi 6E 802.11ax 2x2, Bluetooth 5.1
-Boyut: 323.9 x 224.8 x 15.5mm
-Ağırlık: 1.43 kg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler