Popüler Futbol Oyunu FC24, Euro 2024 Güncellemesini Ücretsiz Alacak

Popüler Futbol Oyunu FC24, Euro 2024 Güncellemesini Ücretsiz Alacak

EA Sports FC 24, futbol turnuvasının başlangıcına denk olan Euro 2024 güncellemesi ücretsiz sunacak. Oyunseverler için müjdeli haber bu hafta içinde geldi.

EA, Euro 2024 güncellemesinin 2024 yazında EA Sports FC 24, EA Sports FC Mobile ve EA Sports FC Online için vereceğini söyledi. Euro 2024; PlayStation 5, Xbox Series X ve S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarını destekleyecek.

EA, UEFA 2024'ün gelecek yıl ücretsiz bir güncellemeyle EA Sports FC 24'e geleceğini duyurdu. Şampiyona ayrıca EA Sports FC Mobile ve FC Online'a ücretsiz olarak eklenecek.

EURO 2024 ÜCRETSİZ OLARAK OYNANABİLECEK

UEFA Euro 2024 turnuvasına Almanya ev sahipliği yapacak. Şampiyonluk için birbirlerine karşı yarışan Avrupa'nın en iyi milli futbol takımları yer alacak. EA Sports FC ayrıca UEFA'nın resmi EURO espor programının resmi ortağı olacak. eEURO, 2024 yazında başlayacak ilk baskısı ile yıllık bir turnuva olacak.

Güncelleme aynı zamanda Android ve App Store tarafında da olacak. Ayrıca Yeni Ultimate Team öğesinde; Jack Grealish - İngiltere, Ousmane Dembele - Fransa, Federico Chiesa - İtalya, Florian Wirtz - Almanya, Virgil Van Djik - Hollanda, Alvaro Morata - İspanya, altı Avrupa yıldız futbolcu da yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler