Oyun Rekoru Kırıldı: En Hızlı Satılan Oyun Spider-Man 2 Oldu

Oyun Rekoru Kırıldı: En Hızlı Satılan Oyun Spider-Man 2 Oldu

Oyun severler, şimdilik kırılması güç bir rekora imza attı. Son 24 saat içinde tüketiciler oyunu indirmek için butona çöktü. İşte oyunla ilgili merak edilenler…

Tüketiciler, 20 Ekim'de çıkış yapan oyunun 2,5 milyondan fazla kopyasını satın alarak PlayStation Studios'un rekorunu kırdı. “Marvel's Spider-Man” serisinin merakla beklenen devamı olan Marvel's Spider-Man 2, oyun dünyasını kasıp kavurdu.

20 Ekim'de piyasaya sürülmesinden bu yana oyun, nefes kesici görselleri, ilgi çekici hikayesi ve heyecan verici patron savaşlarıyla oyuncuları büyüledi. Ancak oyunun başarısı etkileyici özelliklerinin ötesine geçiyor.

YENİ OYUN REKORU GELDİ

Bir gün içinde Marvel's Spider-Man 2, yalnızca PlayStation 5 sisteminde 2,5 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Bu olağanüstü satış rakamı, PlayStation 5'e özel olduğu ve diğer platformlarda mevcut olmadığı düşünüldüğünde, oyunun muazzam popülaritesini vurgulamaktadır.

Rekoru kıran Marvel's Spider-Man 2, ilk haftasında 5,1 milyon satan önceki unvan sahibi God of War Ragnarok'u geride bırakıyor. Bu başarı, Spider-Man serisinin muazzam büyümesini ve başarısını sergiliyor. Zamanımızın en sevilen oyun serilerinden biri olarak yerini sağlamlaştırıyor.

OYUN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Marvel's Spider-Man 2, oyuncuları hem Peter Parker hem de Miles Morales'in anlatılarını ilerleterek heyecan verici bir maceraya çıkarıyor. Oyun, Venom, Lizard, Kraven the Hunter ve Sandman gibi hayranların en sevdiği kötü adamlar da dahil olmak üzere zorlu bir düşman dizisi sunuyor.

Franchise'a yapılan bu heyecan verici ekleme, oyuncular için sürükleyici ve aksiyon dolu bir deneyim vaat ediyor. Marvel'in Spider-Man 2'sinin arkasındaki stüdyo olan Insomniac Games, yenilikçi ve sürükleyici oyun deneyimleri sunmaya olan bağlılıkları nedeniyle övüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler