Netflix’in Sevilen Dizisi “Squid Game” Oyun Sektörüne Giriş Yapıyor

Netflix’in Sevilen Dizisi “Squid Game” Oyun Sektörüne Giriş Yapıyor

Popüler Netflix dizisi “Squid Game” oyun sektöründe boy gösterecek. Geliştiriciler oyunseverler için müjdeli haberi paylaştı. İşte ayrıntılar...

Netflix oyun başkanı Mike Verdu kısa süre önce şirketin şirket içi stüdyolarında geliştirilmekte olan 10'dan fazla oyuna sahip olduğunu açıkladı. Başkan Verdu, yıl sonuna kadar abonelerin oynayabilecekleri 86 oyuna sahip olmayı planladığını duyurdu.

SQUİD GAME’İN OYUN VERSİYONU

Netflix, şimdiye kadarki en popüler TV şovu Squid Game'in video oyununu yapıyor.  Hades ve Sonic Mania Plus gibi yerleşik oyunları Netflix'e getirmenin yanı sıra, "hit serideki oyunlarda diğer oyuncularla rekabet edebileceğiniz Squid Game evreninde bir oyun seti" üretmeyi planlıyor.

Netflix'in oyun bölümü tarafından 2024 oyun serisinin bir parçası olarak Squid Game uyarlaması duyuruldu. Netflix birden fazla Stranger Things oyunu üretti ve Squid Game 2021'de piyasaya sürüldü.

İlk üç ayında 2,2 milyar saat görüntülendi ve 1,7 milyar saatle Çarşamba sezonu 1'in önünde, hizmetteki bir gösterinin en çok izlenen sezonu oldu. Stüdyonun geliştirmeye öncülük ettiği ve ne zaman oynanacağı konusunda tarih paylaşmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler