Netflix Aboneleri, Üç GTA Oyununu Ücretsiz Oynayabilecek: İşte Tarih…

Netflix Aboneleri, Üç GTA Oyununu Ücretsiz Oynayabilecek: İşte Tarih…

Netflix aboneleri için müjdeli bir haber geldi. Platform, Aralık ayında GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA III gibi GTA Trilogy oyunlarını telefonlarında ücretsiz olarak oynayabileceklerini duyurdu. Daha fazlası haberimizde…

Rockstar Games’in, Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition, 14 Aralık'ta App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulamasında ücretsiz hizmet verecek.

GTA'nın ikonik haline gelen oyun serisi, oyunseverler için ücretsiz oluyor. Netflix sayesinde o günleri yeniden anmak mümkün hale gelecek.

NETFLİX, KULLANICILARINA BÜYÜK JEST YAPIYOR

Dijital video platformu, abonelerinin telefonlarında ücretsiz olarak GTA Trilogy: The Definitive Edition oynamasına izin verecek. GTA Üçlemesi oyunun en popüler üç oyununu içeriyor.

Üçlemenin lansmanı haberi ilk olarak Netflix tarafından paylaşıldı. Bunun nedeni, Netflix'in oyun kolunun bu başlıkları piyasaya sürmek için GTA yayıncısıyla ortaklık kurdu. Bu nedenle, GTA Trilogy, Google Play, iOS ve resmi Netflix uygulaması aracılığıyla Netflix abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Üçleme 14 Aralık 2023'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler