LG, Oyunseverler İçin Yeni Nesil Monitörlerini Duyurdu!

LG, Oyunseverler İçin Yeni Nesil Monitörlerini Duyurdu!

LG Electronics, 240Hz yenileme hızına sahip, 0,03 ms Gri-Gri (GtG) yanıt süresi, çift Hz özelliği ve Piksel Ses teknolojisi ile merakla beklenen monitörlerini tanıttı. Oyunseverlerin çok seveceği modeller geldi.

LG Electronics kısa süre önce, oyunculara birinci sınıf oyun deneyimleri sunmak için tasarlanmış en son UltraGear™ OLED oyun monitörleri serisini duyurdu.

Yeni seri, 240Hz yenileme hızına ve ultra hızlı 0,03 ms Gri-Gri (GtG) tepki süresine sahip 32 inç 4K oyun monitörü gibi merakla beklenen modellerin yanı sıra ultra geniş kavisli ekranlara sahip 39 inç ve 34 inç modelleri içeriyor.

YENİ MONİTÖRLER ÜSTÜN ÖZELLİKLERE SAHİP

Yeni 32 inç UltraGear OLED monitörün öne çıkan özelliklerinden biri, kullanıcıların basit bir tıklama ile 240Hz'de 4K çözünürlük ve 480Hz'de Full-HD çözünürlük arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyan yenilikçi çift Hz özelliği olarak öne çıkıyor.

Özellik, oyunculara oynadıkları oyunun türüne göre oyun deneyimlerini optimize etme esnekliği sağlıyor. Hızlı tempolu aksiyon oyunları için kullanıcılar daha yüksek yenileme hızını seçebilirken, görsel olarak zengin hikaye odaklı oyunların keyfini çarpıcı 4K çözünürlükte çıkarabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler