LG G4 OLED TV: Daha Büyük Boyutlarda Yüksek Kalite Sunuyor

LG G4 OLED TV: Daha Büyük Boyutlarda Yüksek Kalite Sunuyor

LG'nin en üst düzey OLED TV'si muhteşem görünüyor. 83 inçlik bir versiyonda geliyor, ancak maliyetli olması tüketiciyi üzebilir. OLED TV alanında son birkaç yıldır LG, G serisindeki en üst düzey modellerini geliştirmeye devam etti.

LG, 2024 yılında yeni bir G serisi çıkardı. Bu yılki versiyon G4 daha da iyi. Yan yana karşılaştırmasında fark iyice görülüyor. Yalnızca bir üst düzey OLED TV'den elde edebileceğiniz dudak uçuklatan görüntülerle parlaklık ve genel görüntü kalitesine sahip. Bu açıdan selefini yendi.

LG G4 modeli doğrudan rakibi Samsung S95D'nin performansının yinede gerisinde kaldı. Bunun nedeni, Samsung'un tamamen yeni bir mat ekran kaplaması kullanmasıdır. Bu da testlerde Samsung'un daha tipik parlak ekranından daha iyi bir iş mücadele yansımaları yaptı.

ekran-resmi-2024-07-18-10-49-00.png

LG’DEN YENİ G4 SERİSİ

TV izleyicisinin, LG C4 veya mini-LED modeli gibi daha ucuz ama yine de mükemmel bir şeyden tamamen memnun kalacağı bilinir. Bununla birlikte, G4, yüksek-performanslı bir televizyon isteyen ve bunun için para ödemeye istekli olan herkes için mükemmel bir seçimdir.

G4, üst düzey bir OLED TV'den bekleyebileceğimiz tüm özelliklere sahiptir. "C" serisine kıyasla ana resim geliştiren ekstrası, LG'nin mikro lens dizisi anlamına gelen MLA ekran teknolojisidir.

ekran-resmi-2024-07-18-10-49-21.png

LG G4, Dolby Vision HDR'yi destekliyor. Dolby Atmos'u ve 144 Hz yenileme hızına sahip. G4 de HDMI standardının en son sürümü olan 2.1 var. Üç USB 2.0 bağlantı noktası. Optik dijital ses çıkışı. G4 paneli, neredeyse farkedilmeyen bir çerçeve ile süper ince ve şıktır ve resmin görünüşte tüm ekranı kaplamasını sağlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler