iPhone ve iPad  İçin Google Drive Belge Tarayıcı Tanımlandı

iPhone ve iPad İçin Google Drive Belge Tarayıcı Tanımlandı

Google Drive, kullanım kolaylığı, güvenilirliği ve platformlar arası kullanılabilirliği sayesinde Android ve iPhone kullanıcıları için birincil bulut depolama seçeneğidir. Apple markaları modellere önemli bir tanımlama geldi. İşte detaylar…

İster en iyi bütçeli Android telefonlardan biri ister pahalı bir Apple iPhone olsun, bazı uygulamalar önemlidir. Google Drive, telefonunuzdaki en güçlü üretkenlik uygulamalarından biridir.

Google Drive, daha öncesinde Android sürümünde yerleşik bir belge tarayıcı sunuyordu. Google kısa süre önce Android sürümünde belge tarayıcı özelliğinin kullanıcı arayüzünü yeniden tasarladı. Şimdi Google, iOS'taki Drive uygulamasını yerleşik belge tarayıcı özelliğini ilk kez içerecek şekilde güncelledi.

BELGE TARAYICISI APPLE MODELLERİNE GELİYOR

9to5Google tarafından hazırlanan rapora göre, iPhone ve iPad'deki Drive uygulaması, için yeni bir tanımlama yaptı. Kullanıcıların bir belgeyi hızlı bir şekilde taramasına, depolamasına ve başkalarıyla paylaşmasına olanak tanıyan yerleşik bir belge tarayıcısı içeren yeni bir güncelleme duyuruldu.

Yerleşik tarayıcı özelliğinin iPhone ve iPad sürümü 4.2023.46227 için Google Drive ile kullanıma sunuluyor. Çalışma alanı ve kişisel hesaplar da dahil olmak üzere her tür Google hesabı için mevcut olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler