iPhone SE 4 Hakkında Yeni Detay: 14 Modeline Benzeyecek

iPhone SE 4 Hakkında Yeni Detay: 14 Modeline Benzeyecek

Apple, bu yılın sonbaharında yeni iPhone modellerini tanıtmıştı. Daha sonrasında yeni bilgisayar modellerinde yeni işlemci sistemini duyurmuştu. Şimdi ise, teknolojiseverler iPhone SE 4’ü bekliyor. Yeni model için yeni detaylar paylaşıldı…

iPhone SE 3 geçen yıl piyasaya sürüldü. Halefinin çok ihtiyaç duyulan iyileştirmelerle çalıştığı bildirilmişti. Yeni iPhone SE 4 nihayet iPhone 6 benzeri tasarımından çıkabilir. Güçlü olasılıklar iPhone 14'e benzer daha modern bir görünüm olacağını söylüyor.

Yakın tarihli bir rapor, iPhone SE 4'ün iPhone 14 ile aynı kasayı kullanacağını, ancak yalnızca bir kamerayla kullanacağını ortaya çıkardı. Her geçen gün iPhone SE 4 ile ilgili sızdırılan haberler geliyor.

YENİ İPHONE SE 4 MAKYAJLANACAK

iPhone SE 4 teknik özellikleri tekrar sızdırıldı. Teknoloji meraklıları, Apple'ın üçüncü nesil orta sınıf iPhone SE modeli 2022'de değiştirilmiş bir iPhone 8 kasasıyla piyasaya sürüldüğünü biliyor.

iPhone SE 4 için isimsiz kaynaklardan elde edilen özelliklere göre biraz değiştirilmiş bir iPhone 14 kasasına kesin gözüyle bakılıyor. Apple'ın önceki nesli 146.7x71.5x7.8mm ölçülerinde ve 172g ağırlığındaydı. Şasinin ölçüleri iPhone 14'e benzer olması bekleniyor.

OLASI İPHONE SE 4 ÖZELLİKLERİ

  • Yeni tasarım
  • OLED ekran
  • Eylem düğmesi
  • USB-C Portu
  • Daha büyük pil

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler