iPhone 11 Ne Özellikleri Var?

iPhone 11 Ne Özellikleri Var?

En önemli özelliklerinden biri gelişmiş işlemcisidir. Makine öğrenimini destekleyen ve cihazın genel performansını artıran A13 Bionic çipine sahiptir.

En önemli özelliklerinden biri gelişmiş işlemcisidir. Makine öğrenimini destekleyen ve cihazın genel performansını artıran A13 Bionic çipine sahiptir. Bu işlemci ile kullanıcılar daha hızlı web taramasının, daha iyi uygulama performansının ve daha yumuşak grafiklerin keyfini çıkarabilir.

Gelişmiş Kamera Sistemi

İPhone 11 gelişmiş bir kamera sistemi ile donatılmıştır. 12 megapiksel geniş açılı kamera ve ultra geniş kamera lensi de dahil olmak üzere çift kameraya sahiptir. Bu, kullanıcının yüksek detaylarla geniş açılı fotoğraflar çekebileceği anlamına gelir. Ayrıca daha yüksek çözünürlüklü ve daha net 4K videolar çekmenizi sağlar.  İPhone 11, gelişmiş pil performansına sahiptir. A13 Biyonik çipi, pil ömrünü en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Ayrıca, kolay şarj sağlayan kablosuz şarj ile birlikte gelir.

Görüntü Kalitesi

Bu cihazın en önemli özelliklerinden biri, benzeri görülmemiş görüntü kalitesi için 12MP ultra geniş ve geniş lensleri birleştiren çift kamera sistemidir. Geniş açılı lens, çarpıcı manzara ve şehir manzarası görüntülerini yakalamak için mükemmeldir, ultra geniş lens ise daha derin ve ayrıntılı daha geniş çekimler yapmanızı sağlar.

64GB, 128GB ve 256GB olmak üzere 3 depolama yapılandırmasında mevcuttur. Bu depolama kapasitesi seçenekleri ile kullanıcı daha fazla uygulama, müzik, fotoğraf ve video saklayabilir.  Son olarak, iPhone 11, Apple'ın FaceID ve Animoji olan en son yeniliklerini de içeriyor. FaceID, kullanıcının yüz tanıma özelliğini kullanarak telefonlarının kilidini güvenli bir şekilde açmasına izin verirken, Animoji, kullanıcının yüz hareketleri yoluyla animasyonlu emojileri kullanmasına izin verir.  Bunlar iPhone 11 'in sunduğu özelliklerden bazıları. Apple, bu 5. nesil iPhone ile çıtayı kesinlikle yükseltti.

Gece Modu

Gece modu ve gelişmiş portre modu ile birlikte gelen çift 12MP ultra geniş ve geniş kameralara sahiptir. İPhone 11 'in pil ömrü, şarj etmenize gerek kalmadan gün boyu devam etmenizi sağlar. 18 saate kadar devam etmenizi sağlayacak tüm gün pil ömrüne sahiptir.

Son olarak, iPhone 11 suya ve toza dayanıklıdır. Bir akıllı telefonda şimdiye kadar kullanılan en dayanıklı camdan yapılmıştır ve sıvı ve toz parçacıklarına karşı korunduğunu onaylayan IP68 olarak derecelendirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler