İnstagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

İnstagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

Günümüzde insanların hayatlarında sosyal medya oldukça önemli bir yere sahiptir. Günümüzde sosyale medya adı altında açılmış birçok hesap vardır.

Günümüzde insanların hayatlarında sosyal medya oldukça önemli bir yere sahiptir. Günümüzde sosyale medya adı altında açılmış birçok hesap vardır. Bu hesaplar arasında ise en çok kullanılan uygulama instagram olmaktadır. Bu yüzden de sosyal medya da aktif olmak ve takipçi sayısı çoğaltmak hesabın şahsına ait olduğunu anlatmak için mavi tik gerekir.

Mavi tik almak herkesin hak sahibi olduğu bir konu değildir. Bu yüzden de mavi tik alan hesaplar şahsi ve güvenilir hesap anlamına gelmektedir. Bu hesaplara mavi tik almak ise oldukça emek ve dikkat gerektiren bir işlemdir. Kişilerin bu mavi tiki alabilmesi için instagram hesaplarında 10.000 takipçiye ulaşması gerekmektedir. Bu takipçiye ulaşan kişiler hesaplarında mavi tik almaya hak kazanırlar.

Mavi Tik Ne Anlama Gelmektedir?

Mavi tik kullanıcıları instagram da karşınıza çıkmış olmalıdır. Bu alanda mavi tik almak herkesin hakkı olmayıp alan kişilerin de bazı hususlarda  aldığı bilinmektedir. On bin takipçiye ulaşan ve mavi tik alan kişiler genelde futbolcu sanatçı devlet adamı ya da instagram fenomenleri tarafından daha çok kullanılan ve mavi tik kazanma şansına sahip olan kişiler olmaktadır.

Mavi tik kişilerin hesaplarının onaylı olduğunu açıklamaya yetmektedir. Bundan dolayı mavi tik olmayan hesapların fan hesap olduğu ve orijinal hesap olmadığını kolayca anlayabiliriz. Mavi tik almak için bazı şartlar altında olmak gerekir ama bütün şartları taşıyan herkese de mavi tik verilmez.

Mavi Tik İçin Gerekli Şartlar Nedir?

Mavi tik almak isteyen herkes aklına geldiği gibi mavi tik almaz. Bu yüzden de mavi tik almak için de bazı kurallar ve şartlar gerekmektedir. Bu şartlardan biri hesabın doğrulanması ve bir kişiye ait olduğunu takipçilerin de gerçek olduğunu kanıtlamak gerekir. Bunun yanında hesabın benzersiz olması ve değer verilecek şeylerin olması gerekmektedir. En son olarak da eksiksiz bir hesap olması gerekmektedir. Eksiksiz hesaptan kasıt ise herkese açık olması bir gönderi olması biyografisi olması ve takipçi sayılarının mavi tik almak için yeterli sayıda olması gerekmektedir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler