İki Model Geride Olan Galaxy Z Flip 4 Hala Alınır Mı?

İki Model Geride Olan Galaxy Z Flip 4 Hala Alınır Mı?

Galaxy Z Flip 4 harika bir telefon. Ancak daha yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle birlikte Flip 4'e sahip olmak zorlaşıyor. Birçok teknoloji editörü için halen katlanabilir en iyi fiyat performans ürünü olarak duruyor.

En son sürüm olmasa da, Samsung Galaxy Z Flip 4 hala bol miktarda güç ve hıza sahip mükemmel bir telefon. Z Flip 6, öncülleri Z Flip 5 ve Z Fold 5'ten sonra piyasaya sürüldü.

Bu da eski Z Flip 4'te iyi fırsatlar bulmanın biraz daha zor olduğu anlamına geliyor. Aynı zamanda, indirimli fiyatlarla yine de ürüne erişmek mümkün. Tüketiciler ise iki alt model hakkında kararsız.

GALAXY Z FLİP 4 ÖZELLİKLERİ

Z Flip 4, 1.9 inçlik bir kapak, 120Hz'de çalışan 6.7 inçlik bir ana ekran ve bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile geliyor. Galaxy Z Flip 4, 2024'te hala çok güzel bir telefon. Z Flip 3 kullanıyorsanız, ancak maliyet nedeniyle doğrudan Z Flip 5 veya Z Flip 6'ya geçemiyorsanız, bu harika bir yükseltme olabilir.

Samsung Galaxy Z Flip 4, bora moru, pembe altın, grafit ve mavi renklerinde mevcuttur. Z Flip 4, özellikle de indirimli bir tane yakalayabiliyorlarsa, çoğu insan için hala mükemmel bir seçenektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler