Huawei'nin Yeni Amiral Gemisi Satış Rekorları Kırdı!

Huawei'nin Yeni Amiral Gemisi Satış Rekorları Kırdı!

Huawei Mate 60 Pro'nun çin pazarındaki satış başarısı rekor kırdı. 12 ayda satış rakamlarının 12 milyona ulaşması bekleniyor. İşte detaylar...

Huawei'nin son amiral gemisi telefonu Huawei Mate 60 Pro, Çin pazarında muazzam bir satış başarısı elde etti. Yalnızca altı hafta içinde 1,6 milyon adetlik satış rakamıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Şirketin ABD yaptırımlarına rağmen Mate 60 ve Mate 60 Pro modellerinde kullanmaya devam ettiği Kirin 9000s işlemcisi, bu telefonların başarısındaki en önemli faktörlerden biri olarak göze çarpıyor.

MATE 60 PRO'NUN TEDARİK SIKINTILARINA RAĞMEN SATIŞ REKORLARI KIRDI!

Huawei'nin bu satış başarısının, özellikle Mate 60 Pro'nun tedarik sıkıntılarına rağmen elde ettiği başarı dikkat çekiyor. Özellikle son iki haftada 400.000 adetlik satışla ivme kazanan bu başarı, tedarik sıkıntılarının çözülmesiyle daha da artması bekleniyor. Analistlere göre, arz sorunları çözüldüğü takdirde, önümüzdeki 12 ay içinde satış rakamlarının 12 milyon adedi aşması beklentiler arasında. Huawei'nin bu başarısı, tedarik zincirindeki güçlüklerine rağmen markanın sağlam bir tüketici kitlesi ve güçlü teknolojik temelleri olduğunu gösterdi. Huawei'nin üretim ve tedarik konularındaki zorluklarının yanı sıra ABD'nin yeni yaptırım çalışmaları, şirketin geleceği üzerinde belirsizlik oluşturmaya devam ediyor. 

huawei-mate-60-pro-2.jpeg

İPHONE 15 SERİSİNİN ÇİN PAZARINDAKİ DÜŞÜŞÜ HUAWEİ'NİN REKABER AVANTAJINI ARTTIRDI!

ABD yaptırımlarının yanı sıra iPhone 15 serisinin Çin pazarında yaşadığı düşüş, Huawei'nin bu dönemdeki rekabet avantajını artırıyor gibi görünüyor. Huawei Mate 60 Pro'nun başarısının devam edip etmeyeceği ise önümüzdeki dönemde netleşecek. Ancak şu anki satış rakamları, Huawei'nin küresel akıllı telefon pazarında tekrar etkileyici bir varlık göstermeye başladığını gösteriyor. Önümüzdeki dönemde teknolojik gelişmeler, tedarik zinciri durumu ve pazar eğilimleri, Huawei'nin akıllı telefon pazarındaki konumunu belirleyecek temel etmenler olarak öne çıkıyor.

bb.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler