Huawei Telefon Sıfırlama Tuşlarla

Huawei Telefon Sıfırlama Tuşlarla

Huawei telefonunuzu sıfırlamak birkaç tuşa basmak kadar kolay olabilir.

Huawei telefonunuzu sıfırlamak birkaç tuşa basmak kadar kolay olabilir. Tuşlarla Huawei telefon sıfırlama yapmanın ilk adımı telefonu kapatmak. Bunu yapmak için, güç menüsü görünene kadar güç düğmesini basılı tutun. "Güç kapatma" seçeneğini seçin ve seçimi onaylamak için güç düğmesine tekrar basın. Telefon kapatıldıktan sonra, Ses Açma, Ses Kısma ve Güç tuşlarını yaklaşık 10 saniye basılı tutun. Bu, Android Sistem Kurtarma menüsünü açacaktır.

Huawei Telefon Sıfırlama Tuşlarla Nedir?

Sesi Açma ve Sesi Azaltma tuşlarını kullanarak menüde gezinin ve Güç tuşunu kullanarak "Verileri Sil/Fabrika Ayarlarına Sıfırla" yı seçin. Seçim yapıldıktan sonra, "Evet, tüm kullanıcı verilerini sil" seçeneğini seçin ve seçimi onaylamak için Güç tuşuna basın. Şimdi telefonunuz verileri silmeye başlayacaktır. Tüm süreç birkaç dakika sürebilir. İşlem tamamlandıktan sonra, "Sistemi Şimdi Yeniden Başlat" ı seçin ve telefon fabrika ayarlarıyla yeniden başlatılacaktır.

Sıfırlama tuşlarını bulduktan sonra fabrika veri sıfırlaması gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için, telefonunuzun kapalı olduğundan emin olun. Telefonun her iki tarafındaki sıfırlama tuşlarını alın ve 15 -20 saniye boyunca bir arada tutun. Serbest bırakıldıktan sonra telefon titreyecek ve fabrika ayarlarında yeniden başlatılacaktır.

Huawei Telefon Sıfırlama Tuşlarla Ne İşe Yarar?

Atmanız gereken ilk adım, cihazınızı kapatmak. Bunu yapmak için, cihaz kapanana kadar güç düğmesini basılı tutun. Bundan sonra, sesi yukarı, sesi kısma ve güç tuşlarını basılı tutmalısınız. Bu sizi kurtarma menüsüne götürmelidir. Oraya vardığınızda, birden fazla seçenek sunulacak.

Cihazınızı düzgün bir şekilde sıfırladığınızdan emin olmak için, 'verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla' seçeneğini seçin. Bunu yaptıktan sonra, 'Evet - tüm kullanıcı verilerini sil' seçeneğini seçerek seçiminizi onaylayın. Bu, cihazınızdaki tüm verileri silecektir.

Onayladıktan sonra, cihaz kendini sıfırlamaya başlayacaktır. Yeniden başlatılmasını bekleyin ve ilk kurulum ekranına geri dönün. Bundan sonra, cihazınızı normal olarak kullanmalı veya verilerinizi yedeklemeye ve/veya verilerinizin bir yedeğini kurmaya devam etmelisiniz.  Bu, Huawei telefonunuzu tuşları kullanarak sıfırlama prosedürünü tamamlar. Oldukça basit bir işlemdir ve telefonunuzun tekrar düzgün çalıştığından emin olmaya çalışırken çok zaman kazandırabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler