Huawei Hard Reset Olmuyor

Huawei Hard Reset Olmuyor

Her şeyden önce, sıfırlama sırasında kişisel bilgilerinizi kaybedebileceğiniz için verilerinizi ve kişilerinizi yedekleyin. Bu adımı tamamlamak için Huawei'nin HiSuite'i gibi bir araç kullanabilirsiniz.

Her şeyden önce, sıfırlama sırasında kişisel bilgilerinizi kaybedebileceğiniz için verilerinizi ve kişilerinizi yedekleyin. Bu adımı tamamlamak için Huawei'nin HiSuite'i gibi bir araç kullanabilirsiniz. Verileriniz yedeklendikten sonra, şimdi telefonunuzu sıfırlamak için devam edebilirsiniz. Cihaz modelinize özel talimatları Huawei'nin destek web sitesinde bulabilirsiniz.

HUAWEİ HARD RESET OLMUYOR İLK ÇÖZÜM

Huawei kullanıcılarının yaşadığı en yaygın sorunlardan biri hard reset. Neyse ki, bu soruna birkaç çözüm var. İlk seçenek, cihazdaki güç düğmesini 10 saniye basılı tutarak yapılabilecek yumuşak bir sıfırlama denemektir. Cihaz hala kilitliyse, bir sonraki seçeneğe geçin.

AĞ SAĞLAYICILARINDAN YARDIM İSTEMEK

Başka bir seçenek, ağ sağlayıcınızdan yardım istemektir. Ağ bir Huawei cihazı kullanıyorsa, cihazı sıfırlamanıza yardımcı olabilirler.

FABRİKA AYARLARI SIFIRLAMA

Son olarak, fabrika ayarlarına sıfırlama yapmayı da deneyebilirsiniz. Bunu yapmak için, ses kısma düğmesini basılı tutarken güç düğmesine de basın. Cihaz sonunda yeniden başlatılacak ve sıfırlamayı tamamlamak için bir PIN kodu girmeniz istenecektir. Huawei cihazınızla ilgili bir sıfırlama sorununu çözmenin birkaç yolu vardır. Bu çözümlerden herhangi birini denemeden önce, lütfen tüm önemli verilerinizi ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun.

En Kolay seçenek, cihazınızın üreticisine başvurmaktır. Huawei, cihazınızı sıfırlamanıza yardımcı olur ve kaybolan verileri almanıza yardımcı olabilir.

GÜÇ+ AŞAĞI SES+ ANA SAYFA DÜĞMESİ

İkinci seçenek, cihazınızın Kurtarma Moduna girmektir. Bu, hangi Huawei cihazına sahip olduğunuza bağlı olarak farklı şekillerde yapılabilir. Bunu yapmak için, cihazınızı tamamen kapatın ve ardından "Güç+Aşağı Ses+Ana Sayfa" düğmelerinin kombinasyonuna aynı anda basın. Bu, fabrika ayarlarına sıfırlamayı veya verileri/fabrika ayarlarına sıfırlamayı seçebileceğiniz bir menü getirmelidir.

YAZILIM SIFIRLAMASI

Muhtemelen en karmaşık seçenek, bir yazılım sıfırlaması yapmaktır. Cihazınızın güvenlik kodunu bilmiyorsanız, bu yöntem kullanılabilir. Resmi Huawei stok odasını indirin ve cihazınızla aynı ada sahip olması gereken sıfırlama dosyasını bulun. Bu, cihazınıza yerleştirilebilir, çalıştırılabilir ve mevcut ayarları silebilir.

Bunlar, Huawei sabit sıfırlama sorununuzun ana çözümlerdir. Bu çözümlerden herhangi biriyle, ne yazık ki, tüm verilerinizi ve ayarlarınızı kaybedilirsiniz. Lütfen bunu aklınızda bulundurun ve sıfırlamaya çalışmadan önce tüm önemli bilgilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler