Google Play 2023 En İyi Uygulamlar Belli Oldu

Google Play 2023 En İyi Uygulamlar Belli Oldu

Android tabanlı akıllı cihazların pazar yeri Google Play, 2023 yılına ait en iyi uygulamalarını duyurdu. Kendi seçtiklerini öne çıkaran Google Play, 4 farklı uygulamayı aktardı. İşte o uygulamalar…

Google Play, çeşitli kategorilerdeki olağanüstü uygulamaları tanıyarak 2023 yılı için en iyi uygulamalarını seçti. Ödüller sadece en kullanışlı ve iyi yapılmış uygulamaları değil, aynı zamanda teknoloji endüstrisinde ortaya çıkan trendleri de vurguluyor.

GOOGLE PLAY 2023 EN İYİ UYGULAMALAR

2023 yılında Google, uygulama geliştirmede yapay zekanın (AI) rolünü vurgulayan yeni ödül kategorilerini tanıttı. Listede bazı sürpriz uygulamalarda yer aldı.

SPOTİFY: EN İYİ ÇOKLU CİHAZ UYGULAMASI

En tanınmış müzik akışı platformlarından biri olan Spotify, 2023 için "En İyi Çoklu Cihaz Uygulaması" seçildi. Spotify'ın aynı anda birden fazla cihazda sorunsuz bir şekilde çalışan uygulama oldu.

CHATGPT: KULLANICININ TERCİH UYGULAMASI

Yaygın olarak tanınan AI chatbot ChatGPT, kullanıcılar arasındaki popülerliğini yansıtan User's Choice App ödülünü aldı. "AI ile En İyi" kategorisinde aday gösterilen, ChatGPT, ödüle layık oldu.

VOİDPET GARDEN: KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN EN İYİSİ

Kişisel gelişim ve farkındalık arayanlar için Voidpet Garden, "Kişisel Gelişim için En İyi" uygulaması olarak kabul edildi. Bu uygulama, kullanıcılara farkındalık ve öz bakım becerilerini öğretmek ve genel refahlarına katkıda bulunmak için sanal yaratıkları kullanır.

PAW PATROL ACADEMY: AİLELER İÇİN EN İYİSİ

“Aileler İçin En İyisi” ödülünü alan PAW Patrol Academy'den küçük çocuklu aileler faydalanabilir. Çocuklar için bu problem çözme uygulaması, öğrenmeyi ve gelişimi eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde teşvik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler