Google Bard, YouTube’un Karmaşık İçeriklerini Çözüyor

Google Bard, YouTube’un Karmaşık İçeriklerini Çözüyor

OpenAI’nin çıkardığı ChatGPT’den sonra rakipleri de karşı atak yaptı. Birçok platform kendine ait yapay zeka robotunu tanıtmıştı. Bunlardan biri de Google olmuştu. Google Bard, şimdilerde YouTube ile ilgili çalışmalarını paylaştı.

Lansman zamanında oldukça sönük kalan Google Card, gün geçtikçe kendini geliştiriyor. ChatGPT’ye rakip olabilmek adına farklı özelliklerini geliştiriyor.

Bard, bir videonun içeriğini anlamasını ve kullanıcı bilgi taleplerine yanıt vermesini sağlayan yeni bir gelişmeyi duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Google Bard kullanıcıları artık AI chatbot ile en sevdikleri YouTube videolarının en cesur ayrıntılarına girebilirler.

GOOGLE BARD, YOUTUBE VİDEOSU TAKİP EDEBİLİYOR

 

Hafta başında Google, deney güncellemesini duyurdu. Yapılan duyuruda, “Bard'ın YouTube videolarını anlama yeteneğinde ilk adımları atıyoruz. YouTube videolarıyla daha derin bir etkileşim istediğinizi duyduk. Bu yüzden bazı video içeriğini anlamak için YouTube Uzantısını genişletiyoruz. Böylece Bard ile bu konuda daha zengin bir konuşma yapabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Google Bard, kısaca yeni güncelleme ile beraber YouTube videolarını özetleyebilecek. Bu özelliğin kullanıcı tarafında olumlu karşılanırken, içerik üreticisini endişelendirdi.

YENİ GÜNCELLEME İÇERİK ÜRETİCİSİNİ TEHDİT EDİYOR

Google Bard’ın yeni güncellemesi çevrimiçi video eğitimcilerinin geleceğini tehdit edebilir. Üreticiler, son gelişme konusuda endişelendi. Bir bütün olarak üretken yapay zekaya uygulanan gizlilik ve sahiplik endişelerine dayanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler