Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da üç oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları arasında Against All Odds, Horizon Chase Turbo ve Kao Kangaroo yer alıyor.

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da üç oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları arasında Against All Odds, Horizon Chase Turbo ve Kao Kangaroo yer alıyor. Normal fiyatları 39 TL ile 300 TL arasında değişen bu oyunlar, 11 Mayıs saat 18.00'e kadar ücretsiz olarak oyunseverlerin kütüphanesine eklenebiliyor.

EPİC GAMES BU HAFTA ÜÇ ÜCRETSİZ OYUN DAĞITIYOR

Against All Odds, çok oyunculu bir yarış oyunu. Slaughter League adlı yarışmada diğer oyuncularla rekabet ederek kazanmaya çalışıyorsunuz. Horizon Chase Turbo ise 80'ler ve 90'larda popüler olan yarış oyunlarından esinlenerek yapılmış bir arcade tarzı oyundur. Kao Kangaroo ise sihirli eldivenleri kullanarak yemyeşil ortamlarda macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız bir platform oyunudur.

ÜÇ OYUN BİRDEN ÜCRETSİZ

Ayrıca, bir süre önce ücretsiz olarak dağıtılan Sims 4 için ücretli olan eklenti paketleri arasında yer alan The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle paketi, 11 Mayıs-18 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games'ten indirilebilecek.

Oyunseverler için bu ücretsiz oyun kampanyaları oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Epic Games, düzenli olarak bu tarz kampanyalar düzenleyerek kullanıcılarının oyun kütüphanelerini genişletmelerine olanak tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler