En İyi Kablosuz Kulaklık Apple Airdpods Mu?

En İyi Kablosuz Kulaklık Apple Airdpods Mu?

Apple, en iyi ve en sevilen cihazlarıyla her zaman popüler olmaya devam ediyor. Apple kablosuz kulaklıklar konusunda da oldukça başarılı. Peki hangi kablosuz kulaklıklar bulunuyor?

Apple ekosistemine henüz yerleştirilmemiş olsanız bile kulaklıkların keyfini çıkarabilirsiniz. İster AirPods'un çeşitli versiyonları ister Beats alt markası olsun, Apple, yeni kişisel ses donanımı için pazardayken birçok muhteşem seçeneğe sahiptir.

En iyi teknolojiyi ve ses kalitesini elde etmek genellikle birkaç dolar daha harcamak anlamına gelir. Ancak şu anda Apple'ın cihazları bazı önemli indirimlerle mevcuttur. Fırsatlar zaman zaman online alışveriş sitelerinde yer alıyor.

APPLE AİRPODS 2024

AirPods'daki mevcut en iyi fiyatları sık sık kontrol edin. İndirimler sıklıkla değişiklik gösterebilir. Beğendiğin bir şey mi arıyorsun? İşte bu liste tam sana göre…

ekran-resmi-2024-06-24-15-38-20.png

AİRPODS PRO (2. NESİL, USB-C)

En yeni AirPods Pro, piyasadaki en iyi gürültü önleyici kulaklıklar arasındadır ve Apple kullanıcıları için en iyi seçimdir.

Bu model, USB-C ve MagSafe şarj kutusunu içerir. Ancak bir temel özellik dışında bir Lightning kablosu ile birlikte gelen mükemmel AirPods Pro 2 ile neredeyse aynıdırlar.

raf7lbu9uxdlaxgvhpqi65.jpg

AİRPODS MAX

Apple'ın ilk tam boyutlu kulaklıkları, gürültü engelleme, uzamsal ses ve Apple cihazlarıyla kolay entegrasyon gibi üst düzey özelliklerle doludur.

ekran-resmi-2024-06-24-15-39-13.png

AİRPODS 2

AirPods 2, piyasadaki en az gelişmiş AirPod'lar olsa da, hala bazı etkileyici özelliklere sahipler ve daha sıkı bir bütçeye sahip olanlar için mükemmel bir seçimdir.

pbpro-pdp-p02-jpg-large-2x.jpgpbpro-pdp-p02-jpg-large-2x.jpgpbpro-pdp-p02-jpg-large-2x.jpgpbpro-pdp-p02-jpg-large-2x.jpgpbpro-pdp-p02-jpg-large-2x.jpgpbpro-pdp-p02-jpg-large-2x-001.jpg

POWERBEATS PRO

Aktif bir kişiyseniz, Powerbeats Pro sizin için en iyi kulaklık olabilir. Kulağınızı saran bir tasarım ve içine doğru giden uçlarla, mükemmel bir uyum ve harika bir ses elde edersiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler