Elon Musk'tan Sevindirici Haber: Akıllı TV'ler için Twitter'ın Geliştirdiği Video Uygulaması Yolda!

Elon Musk'tan Sevindirici Haber: Akıllı TV'ler için Twitter'ın Geliştirdiği Video Uygulaması Yolda!

Twitter’ın akıllı TV uygulaması için atılan bir tweet’e cevap veren Elon Musk, akıllı TV’ler için bu uygulamanın yakında olduğuna dair sinyal yaktı. İşte haberin detayları…

Twitter’ın sahibi Elon Musk, Twitter kullanıcıları için sevindirici bir paylaşımda bulundu. Cumartesi günü attığı bir tweet’te akıllı TV'ler için bir Twitter video uygulamasının, şirketin platformda artan video içeriğine  odaklanmaya yönelik olduğunu belirtti. Sosyal medya şirketinin planlarından biri olduğunu söyleyerek birçok kullanıcının dikkatini çeken paylaşımı yaptı.

AKILLI TV'LER İÇİN TWİTTER VİDEO UYGULAMASINA YEŞİL IŞIK

Birçok yenilikle gündemde kalmayı başaran Twitter’a bir yenilik daha geliyor. Musk, duyurduğu akıllı TV’ler için Twitter video uygulamasının sinyallerini yaktı. Akıllı TV'ler için bir Twitter video uygulamasının yolda olduğunu belirten Musk, Twitter’dan paylaşım yaptı. Şirketin, platformda artan video içeriğine yönelik bir tweet'le paylaştı. CEO geçişine rağmen Twitter etkinliğini bir kenara bırakmayan Musk, Twitter üzerinden bir soruya cevap verdi.

eelo.jpg

MUSK'TAN  'GELİYOR' YANITI

Twitter kullanıcısı, “Akıllı televizyonlar için bir twitter uygulamasına ihtiyacımız var” demesi üzerine Musk’tan yanıt gecikmedi. “Geliyor” şeklinde yanıt veren Musk, gelecek olan yeniliği duyurmuş oldu. Twitter’da yapılacak bu uygulamanın Twitter Blue kapsamında olup olmayacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler