Dikkat Çeken Tasarımıyla Nothing Phone (1) Türkiye'de!

Dikkat Çeken Tasarımıyla Nothing Phone (1) Türkiye'de!

Teknoloji severlerin merakla beklediği Nothing Phone, Türkiye’de satışa çıktı. İşte tasarımı ve donanımı ile hayran bırakan telefon modelinin fiyatı ve özellikleri…

One Plus’ın kurucularından Carl Pei’nin şirketten ayrılışı ile kurulan Nothing, önemli bir teknoloji şirketi olarak biliniyor. Farklı tasarımı ve benzersiz donanımı ile üretilen markanın pazarda görünürlüğü arttı. İlk ürünü ise kablosuz kulaklık modeli olan Nothing Ear olmuştu. Arkasından Nothing Phone üretilmişti. Tanıtımı sonrasında birçok Avrupa Fuarında sergilenen telefon birçok ülkede satışa sunuluyor. Ürünlerin Türkiye’ye ne zaman geleceği ile ilgili sorulara net bir cevap verilmemişken satışa çıktığı duyuruldu.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Arka kapak tasarımı şeffaf olan Nothing Phone(1), minimal bir tasarım sunuyor. 120 Hz OLED ekran aynı zamanda 6.5 inç boyutunda FHD ile görüntü çözünürlüğü oldukça yüksektir. İşlemci olarak Snapdragon 778G+ olarak üretilip kamera optik ve dijital görüntü sabitleme yapabiliyor. İki kameraya sahip olan telefon, 50 MP geniş açı ile 50 MP ultra geniş açıya sahip. Ayrıca 16 MP ön kamerası ile yüksek kalitede çekim yapabiliyor. Android 12 tabanlı telefon, NothingOs 1.0.2 işletim sistemine sahip. 8 GB Ram ile 128 GB depolama alanına sahip modeli 469 euro fiyatında satışa sunulurken donanım özellikleri arttığında 549 euro’a kadar artış gösterebiliyor. Türkiye’de ise 8 GB Ram ile 256 GB depolama kapasitesi sunan telefon, 14 bin 999 TL’ye satışa sunuldu. Kablosuz kulaklık modeli Nothing Ear ise Türkiye’de 2.900 TL fiyatla satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler