CS:GO Fiyatı Zamlandı! İşte Yeni Fiyat

CS:GO Fiyatı Zamlandı! İşte Yeni Fiyat

​​​​​​​CS:GO Prime Status hizmeti geçtiğimiz günlerde bir zam daha aldı. Valve tarafından sunulan bu hizmet sayesinde oyuncular daha adil ve hilesiz bir oyun ortamında keyifli vakit geçirebiliyorlar.

CS:GO Prime Status hizmeti geçtiğimiz günlerde bir zam daha aldı. Valve tarafından sunulan bu hizmet sayesinde oyuncular daha adil ve hilesiz bir oyun ortamında keyifli vakit geçirebiliyorlar. Prime abonesi olan oyuncular sadece kendileri gibi Prime abonesi olan diğer kullanıcılarla eşleştirilirler ve bu sayede hile kullanmayan ve maçları sabote etmekten kaçınan oyuncuların yer aldığı bir oyuncu havuzu oluşur.

CS:GO PRİME FİYATI KAÇ TL OLDU?

Ayrıca Prime abonesi olan oyuncular, oyun içi eşya düşürebiliyor ve bunları pazarda satarak kazanç elde edebiliyorlar. Bu hizmetin fiyatı ise 274,95 TL olarak belirlendi. Ancak Valve, yaz aylarında Counter-Strike 2'nin çıkacak olmasıyla birlikte CS:GO Prime Status hizmetinin yeniden zamlanacağına dair söylentiler var.

CS:GO SİSTEM GEREKSİNİMLERİ (MİNİMUM

CS:GO'nun minimum sistem gereksinimleri ise şu şekildedir: Windows 7 / Vista / XP işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750 işlemci, 256 MB veya daha yüksek belleğe, Pixel Shader 3.0 desteğine sahip DirectX 9 uyumlu ekran kartı, 2 GB RAM ve 15 GB kullanılabilir depolama alanı.

Sonuç olarak, CS:GO Prime Status hizmeti oyunculara daha güvenli ve adil bir oyun ortamı sunarken birçok avantaj sağlıyor. Ancak, bu hizmetin fiyatının zaman zaman zamlanması oyuncuları rahatsız etse de, oyunun popülerliği göz önüne alındığında Valve tarafından sunulan bu hizmetin yarattığı talep de oldukça yüksek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler