Apple'ın En Çok Sattığı iPhone Modeli Belli Oldu

Apple'ın En Çok Sattığı iPhone Modeli Belli Oldu

Teknoloji devi Apple, bu yılın sonbaharında yeni iPhone modellerini tanıtmıştı. Her sene olduğu gibi bu yılda da yeni modeller yoğun ilgi gördü. Son verilerle en çok satan iPhone modeli de belli oldu.

Apple hala iPhone 13, çok daha küçük ve daha uygun fiyatlı iPhone SE gibi eski modelleri satıyor. Her ne kadar iPhone 15 modellerinde stoklar patlasa da 13 Serisi, 14 Serisi rağbet görüyor. Ancak buna karşın Apple verileri en çok satan modelin değiştiğini açıkladı.

EN ÇOK SATAN İPHONE MODELİ 15 PRO OLDU

2023 yılı itibarıyla Apple’ın en çok sattığı model iPhone 15 Pro oldu. Bu sene tanıtılan model, Phone 13 ve iPhone 14’ü geride bıraktı.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları (DSCC), tarafından konuya ilişkin detaylı bir paylaşım geldi. Buna göre iPhone 15 Pro yüzde 64 oranda satışa ulaştı. iPhone 13 Pro ve iPhone 14 Pro ise yüze 54’lük satış bareminde kaldı.

iphone-15-pro.png

YENİ MODELDE TİTANYUM KASA ÖNE ÇIKIYOR

iPhone 15 serisi, önceki Apple akıllı telefonlarına kıyasla daha hızlı performansa, USB-C şarjına ve daha iyi kameralara sahip. iPhone 15 ayrıca, ana ekrandan birden fazla uygulamayla etkileşim kurmayı kolaylaştıran Dinamik Ada’da yer aldı.

Pro versiyonları ise daha fazla özellikle buluştu. İlk defa pro işlemcisine kavuştu. Ayrıca iPhone 15 Pro, daha gelişmiş bir kamerayla donatıldı. Bunun yanı sıra, yeni bir titanyum yapıya ve kolay kısayollar için yeni bir “Aksiyon" düğmesiyle geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler