Apple Vision Pro, Yeni Yapay Zeka Güncellemesini Alacak Mı?

Apple Vision Pro, Yeni Yapay Zeka Güncellemesini Alacak Mı?

Bloomberg'e göre Apple Intelligence, mekansal bilgi işlem cihazına gelecek. Ancak aktarılanlara göre iPhone'lar ve Mac'lerle birlikte gelmeyecek. İşte yapay zeka hakkında detaylar…

Apple, yeni nesil Apple Vision Pro donanımı için planları arka plana koymasına rağmen, uzamsal bilgi işlem kulaklığını "Apple Intelligence" girişimi tarafından desteklenen AI özellikleriyle güncelleyecek. Bloomberg raporuna göre diğer Apple donanımının yanı sıra yapay zeka yükseltmelerini almayacağını belirtildi.

Bu gelişmiş özellikler, Apple'ın cihazı bir üretkenlik aracı ve bilgisayar değişimi olarak konumlandırmaya niyetli göründüğünü belirten Pazar raporuna göre, bildirim önceliklendirme, yazma araçları ve OpenAI'nin ChatGPT sohbet robotu ile geliştirilmiş yükseltilmiş bir Siri'yi içerecek.

VİSİON PRO VE YAPAY ZEKA

AI eğitimcisi Rowan Cheung habere yanıt olarak tweet attı: "Apple Vision Pro'nun yetenekleri ve AI ile açılan gelişmiş iş akışları, cennette yapılan bir eşleşme olacak.”

Bloomberg analisti Gurman, Apple Vision Pro'nun ek AI özelliklerini desteklemek için fazlasıyla yeterli beygir gücüne sahip olduğunu, birincil zorluğun bunları sürükleyici arayüze uyarlamak olacağını belirtiyor. Yine de, kulaklığın zaten bu yıl Apple Intelligence özelliklerini alacak olan iPad işletim sisteminin bir varyantını çalıştırdığını söyledi.

Bloomberg ayrıca, Apple'ın Apple Vision Pro'nun mağaza içi demolarını yeniden işlediğini, varsayılan kafa bandını değiştirdiğini, potansiyel alıcılara kendi fotoğraflarını ve videolarını kulaklıkta görüntüleme fırsatı verdiğini ve belirli özelliklerin keşiflerini genişlettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler