Apple Vision Çıkış Tarihi Ertelendi: Planlanandan Daha Geç Gelecek!

Apple Vision Çıkış Tarihi Ertelendi: Planlanandan Daha Geç Gelecek!

Apple’ın tanıttığı “Vision Pro” ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Şirketten gelen bilgilere göre Apple’ın artırılmış gerçeklik gözlüğü için çıkış tarihi uzayabilir.

Apple, en son ürünü olan Apple Vision Pro'yu Haziran ayında duyurmuştu. Şirket, 3.499 dolarlık fiyatın yanı sıra, çıkış tarihini gelecek yılın başları olarak belirlemişti. Ancak, Apple'ın planladığı gibi erken tarihte çıkmayabilir.

Bloomberg'den Mark Gurman, Apple’ın son ürünlerinden biri olan “Vision Pro” hakkında açıklama yaptı. Gurman’a göre, şirketin WWDC 2023'te tanıtılan ilk mekansal bilgisayarı Apple Vision Pro, beklenenden birkaç ay sonra raflardaki yerini alacak.

APPLE VİSİON PRO’NUN ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENDİ

Ürün ilk olarak birkaç ay içinde Amerika’da satışa çıkacak. Diğer ülkeler için ne zaman geleceği henüz kesinleşmedi. Çoğu Apple ürününün aksine, müşteriler üçüncü taraf satıcılar aracılığıyla Apple Vision Pro kulaklığını satın alamayacaklar.

Bloomberg'den Mark Gurman’ın açıklamasına göre Amerika’da Apple Vision Pro Mart 2024 yılında satışa çıkacak. Dünya genelinde ise satışa çıkacağı dönem yaz aylarını bulabilir. olabilir. Diğer bir rapora göre, 2024 yılının sonuna kadar diğer ülkelerde de tam olarak satışa çıkabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler