Apple, iPhone Cihazları İçin iOS Güncellemesini Duyurdu

Apple, iPhone Cihazları İçin iOS Güncellemesini Duyurdu

Apple, yeni güncellemeyi duyurdu. 11 Aralık Pazartesi günü iPhone sahiplerine yeni iOS sürümü geldiği paylaşıldı. Apple, aylardır en büyük iPhone güncellemesi olan iOS 17.2'yi piyasaya sürdü.

İşletim sisteminin yeni sürümü, yeni iOS 17 yükseltmesi için duyurulan ancak Eylül ayında ilk kez piyasaya sürüldüğünde yeni Journal uygulaması gibi mevcut olmayan çeşitli özellikler içerir. Ayrıca, Apple'ın yaklaşan Vision Pro sanal gerçeklik kulaklığı için videoları hazır hale getirme yeteneği gibi beklenmedik değişiklikler de içerir.

Güncelleme Ayarlar uygulamasını açarak, "Genel"e tıklayarak ve yazılım güncelleme seçeneğini seçerek indirilebilir. iPhone'lar da sonunda kullanıcılardan bir süre sonra yeni güncellemeyi yüklemek mümkün.

YENİ GÜNCELLEME İLE JOURNAL UYGULAMASI GELDİ

Apple nihayet iOS 17.2 ile Journal uygulamasını piyasaya sürdü. Teknoloji devi, uygulamayı Haziran ayında şirketin WWDC etkinliğinde iOS 17 ile birlikte duyurdu, ancak güncellemenin 18 Eylül'deki lansmanında yoktu.

Apple, WWDC'de uygulamanın kişiselleştirilmiş yazma önerileri oluşturmak için on-device makine öğrenimini kullandığını söyledi. Bu önerilerden bazıları, çektiğiniz fotoğraflar ve gün boyunca dinlediğiniz müzik ve podcast'ler gibi iPhone'unuzdaki bilgiler kullanılarak oluşturulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler