Apple, Google'a Karşı Yeni Arama Motoru Hamlesi ile Geliyor!

Apple, Google'a Karşı Yeni Arama Motoru Hamlesi ile Geliyor!

Apple, Google'a karşı yeni arama motoru ile geliyor. Arama motoru pazarına göz kırpan Apple, Pegasus ile geri dönüyor. İşte detaylar...

Google'ın anti-tröst davası, arama motoru pazarındaki dengeleri değiştirme potansiyeline sahip önemli bir gelişme olarak görülüyor. Google, Apple'a yılda 8 milyar ile 12 milyar dolar arasında bir ödeme yaparak Google Arama'yı iPhone'un varsayılan arama motoru olarak kullanmasını sağlıyor. Ancak yeni bilgilere göre Apple, Google'ın rakibi olabilecek bir arama motoru oluşturma çalışmalarına başladığı görünüyor.

APPLE'DAN DEVRİM 

Apple'daki yeni gelişme ise arama motoru pazarında rekabetin artabileceği ve Google'ın Apple gibi büyük bir platformun desteğini kaybedebileceği anlamına geliyor.  Apple, kendi arama motorunu başarıyla geliştirirse, bu Google'ın gelirlerini önemli ölçüde etkileyebilecek ve arama motoru pazarındaki rekabeti artırabilecek.

Google'ın anti-tröst davası, şirketin arama motoru hizmetiyle ilgili rekabeti sınırlayıcı uygulamalarını inceliyor. Eğer bu davada Google suçlu bulunursa, şirkete ciddi yaptırımlar uygulanabilir ve bu da arama motoru pazarının dengelerini değiştirebileceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler