Apple Etkinliği Tamamlandı: Yeni iPad Modelleri Tanıtıldı

Apple Etkinliği Tamamlandı: Yeni iPad Modelleri Tanıtıldı

Teknoloji şirketi Apple, Salı günü iPad Air ve iPad Pro tabletlerinin yeni sürümlerini duyurdu.Apple CEO'su Tim Cook, şirketin web sitesinde kısa bir videoda, “iPad için piyasaya sürülmesinden bu yana en büyük gün” dedi…

Apple'ın en pahalı ve gelişmiş tableti olan iPad Pro'nun 11 inçlik bir model ve 13 inçlik bir model olmak üzere iki boyutta gelecek. Şirket, 5,1 milimetre kalınlığında gelen ürünü şimdiye kadarki en ince ürün olarak sınıflandırdı.

Diğer yandan iPad Air’da dikkat çekti. İki boyutta mevcut olan iPad Air, olağanüstü performans ve AI yetenekleri, yeni bir manzara ön kamerası ve daha hızlı Wi-Fi ile Apple Pencil Pro desteği ile her zamankinden daha güçlü ve çok yönlüyle ortaya çıktı.

ekran-resmi-2024-05-08-17-40-03.png

APPLE’DAN YENİ İPAD SERİSİ

Apple dün M2 çipiyle güçlenen yeniden tasarlanmış 11 inç ve tamamen yeni 13 inç iPad Air duyurdu. Şimdi ilk kez iki boyutta mevcut olan 11 inç iPad Air, süper taşınabilir ve 13 inçlik model çalışmak, öğrenmek ve oynamak için daha fazla alan için daha da büyük bir ekran sunuyor.

ekran-resmi-2024-05-08-17-40-21.png

Yeni iPad Pro modelleri, şu anda Apple'ın dizüstü bilgisayarlarına güç veren M3 çiplerinden bir güncelleme olan M4 adlı yeni bir Apple çipi kullanıyor. Apple, M4 çipinin "AI için aşırı derecede güçlü bir çip" olduğunu söyledi.

ekran-resmi-2024-05-08-17-41-03.png

MAGİC KEYBORD VE PENCİL PRO

Apple Pencil Pro, kalem deneyimini daha da ileriye götüren güçlü yeni etkileşimler getiriyor. Daha ince, daha hafif yeni bir Magic Keyboard inanılmaz özelliklerle doludur.

Apple Pencil; yeni bir sensör, bir kullanıcının sıkışmasını algılayabilir ve yaratıcı süreci kesintiye uğratmadan araçları, çizgi ağırlıklarını ve renkleri hızlı bir şekilde değiştirmek için bir araç paleti ortaya çıkarabilir.

ekran-resmi-2024-05-08-17-41-47.png

Yeni Sihirli Klavye, müşterilerin sevdiği büyülü tasarıma açılıyor. Şimdi ekran parlaklığı ve ses kontrolleri gibi özelliklere erişim için bir işlev satırı içeriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler