Antalya’da Öğrenciler, Bilim Merkezlerine İlgi Gösteriyor

Antalya’da Öğrenciler, Bilim Merkezlerine İlgi Gösteriyor

Antalya’da yer alan Bilim Merkezi yeni nesil öğrencilerin ilgi odağı oldu. Meraklı öğrenciler, Bilim Merkezi’nde araştırma ve keşfetme duyularını geliştiriyor. Atölyeden hem öğrenciler hem de veliler mutlu…

Antalya’da öğrencilere sunulan imkanlar günden güne artıyor. Bilim merkezlerinde öğrencilere eğitimler sunuluyor. Bu eğitimlerde öğrenciler hem eğleniyor hem de keşfediyor.

Antalya Bilim Merkezi Fen Bilimleri Atölyesi, öğrencilerin keşif, araştırma ve sorgulama duyularını daha da ön plana çıkarıyor. Seneler içinde daha iyi nesiller yetiştirmek adına birçok eğtim atölyelerde sunuluyor.

BİLİM MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN KEŞİF YUVASI OLDU

Fen Bilimleri Atölyesi, 7 ile 14 yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor. Henüz küçük yaşta olan öğrencilerin bu sayede yetenekleri de keşfediliyor. Öğrenciler, Fen Bilimleri Atölyesi’nde, laboratuvar tekniklerine kadar bilimsel birçok çalışmayı uygulamalı olarak görüyor.

Diğer yandan Bilim Merkezi’nin birbirinden bağımsız 7 atölyesi bulunuyor. Bu atölyelerde öğrenciler kendi alanlarına ait eğitimler alabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler