Android ve İOS Cihazlar İçin Division Resurgence Beta Hazır!

Android ve İOS Cihazlar İçin Division Resurgence Beta Hazır!

Ubisoft'un üzerinde çalıştığı The Vision serisinin sonu olan The Division Resurgence çalışmaları tamamlandı. Şu an belirli ülkelerde beta sürümünü çıkaran şirket ilerleyen süreçte daha fazla ülkede bekleniyor. İşte detaylar...

Ubisoft’un üzerinde çalıştığı The Vision Serisinin son oyunu The Division Resurgence, için uzun süre çalışmalarını sürdürdü. Şirket birkaç ay önce çıkardığı Alpha testlerini duyurmuştu. Ardından Tom Clansy’s The Division Resurgence için yol haritasını belirlemişti. Oyun şu an için belirli ülkelerde beta olarak bulunuyor. 13 Haziran için beta testlere başlayan şirket, Avustralya, Şili, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, Norveç, İsveç ve İspanya’da bulunuyor.

 Ubisoft’un daha geniş kapsamda birçok ülkede yayınlayacağı konusunda bekleyiş sürüyor. Tom Clansy’s The Division Resurgence oyununun beta sürümünü geçen yıl Android ve İOS’ta ücretsiz olarak RPG mobil oyun olarak duyurmuştu. Ubisoft’un açıklaması ise şöyle “Oyun, yeni hikayesi, hizipleri ve çok daha fazlasıyla Tom Clancy's The Division serisinde yepyeni bir yapıt.” Şeklinde ifade etti. Türkiye’ye ise ne zaman geleceği bilinmiyor.

The Division Resurgence,Temmuz 2022 yılında fragmanı ile duyurulmuştu. Tom Clancy's The Division Resurgence oyununun canlı testi ise 8-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtilmişti. 2023 yılında ise belirli ülkelerde yayınlanan oyun, 8 Haziran itibariyle birçok ülkede bekleniyor. Ayrıca internet bağlantısı olmadan oynanamayacak. Corre'un belirttiklerine göre, "Bu oyunların tasarlanma şekilleri böyle. Tek kişilik oynamak isteseniz bile o dünyaya katılmak zorundasınız" şeklinde belirtti.  

mer.jpg

kki.jpg

dd.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler