2024 Yılında Alınabilecek En İyi Laptoplar Hangileri?

2024 Yılında Alınabilecek En İyi Laptoplar Hangileri?

İster bir MacBook ister bir Windows PC seçin bunlar genel olarak en iyi dizüstü bilgisayardır. Ancak bazı modeller fiyat performans açısından pek çok şey sunmaktadır. da dahil olmak üzere test ettiğimiz ve incelediğimiz en iyi dizüstü bilgisayarlardır.

Apple MacBook Air M3, 2024'ün en iyi dizüstü bilgisayarları listesinde en üst sırada yer alıyor. Performans için taşınabilirlik ve pil ömründen ödün vermeyen her şeyi yapan bir dizüstü bilgisayardır.

2024 YILININ EN İYİ TELEFONLARI

Büyük PC üreticilerinin hepsinin şu anda piyasaya sürülen 2024 için yeni veya güncellenmiş modelleri var. Önümüzdeki aylarda daha da fazlası piyasaya sürülecek. Apple, son birkaç ay içinde MacBook Air ve MacBook Pro modellerini M3 çiplerine güncellerken, güçlü bir M4 çipe sahip yeni bir iPad Pro da piyasaya sürdü.

Diğer yandan Microsoft, Qualcomm ve HP, Acer, Lenovo, Dell ve diğerleri gibi PC ortaklarının hepsi, şirketlerin özellikle AI görevlerinde pil ömrü ve performansında öne çıktı.

APPLE MACBOOK AİR M3

Apple'ın en yeni MacBook Air'i için, Apple'ın M2 silikonundan M3 çiplerine geçişin ötesinde, selefinden çok az şey değişti. Performans farklılıkları genel olarak mütevazı, ancak grafik performansı dikkate değer bir güçlülük sunuyor. En büyük özellik eklemeleri, daha hızlı Wi-Fi 6E desteği var.

best-laptops.jpg

HP PAVİLİON PLUS 14

Bir sürü Windows dizüstü bilgisayar var. Bu da seçimleri biraz daha zorlaştırıyor. Ancak HP Pavilion Plus, uygun fiyatlı olurken birçok insanın ihtiyaçlarını karşılayabildiği için örnek bir tür. 14 ve 16 inç boyutlarında mevcuttur; seyahat için yeterince küçük. HP, AMD ve Intel işlemciler sunar ve giriş seviyesi ayrık grafiklerle de yapılandırılabilir. Güzel bir OLED paneli de dahil olmak üzere bütçenize uygun birden fazla ekran da vardır.

ACER ASPİRE 5

Acer Aspire 5, etrafındaki en iyi Windows dizüstü bilgisayar fırsatlarından biri olmaya devam ediyor. 14, 15.6 ve 17.3 inç boyutlarında mevcut, nispeten kompakt ve hafif olduğu için 15.6 inç boyutuna düşkünüm ama yine de full-özellikli. Acer, 500 doların altından başlayan fiyatlarla aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli yapılandırmalara sahiptir.

e583ac37-best-laptops-for-2021.jpg

HP SPECTRE X360 14 (2024)

Yeni Core Ultra CPU'suna sahip ilk dizüstü bilgisayarlardan biridir. Ayrıca, Core Ultra işlemciye entegre edilen bu grafikler, Intel'in önceki nesil iGPU'sunda bir geliştirmedir.

Fiyat performans dizüstü bilgisayarların başında gelir. Oyun veya içerik oluşturma için özel bir GPU imkanı sunmaktadır.

ASUS ROG ZEPHYRUS G14 (2024)

Asus'un oyun odaklı ROG dizüstü bilgisayar ailesinin bir üyesi olmasına rağmen, G14 daha yaratıcı bir eğilime sahiptir. Teknik olarak bir Nvidia Studio modeli olarak kabul edilir ve daha yaygın Oyuna Hazır sürüm yerine Nvidia'nın Studio sürücüsüyle birlikte gelir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler