2024 iPad Pro, M3 Yeni İşlemci Setine Kavuşacak Mı?

2024 iPad Pro, M3 Yeni İşlemci Setine Kavuşacak Mı?

Apple, yeni cihazlarını tüm hızıyla tanıtmaya devam ediyor. İlk olarak iPhone modellerini tanıtan Apple, sonrasında bilgisayardaki yenilikleri duyurdu. Şimdi ise iPad için bilgiler sızıyor. İşte bilmeniz gerekenler…

Teknoloji devi, 2024 yılı için yeni bir tablet serisini duyurabilir. Bunun için söylentiler çoğalırken, birçok özelliğinde değişmesi bekleniyor. iPad’in farklı varyasyonları yer alıyor. 2024 iPad modellerinde ilk güncellemeyi Pro serisi alacak.

Apple'ın 2024 iPad Pro modellerinde mini-LED teknolojisinden OLED'e geçiş yapacağı konuşuluyor. Hem 11 inç hem de 12.9 inç'e ciddi bir ekran yükseltmesi sağladığı birçok kez bildirildi.

YENİ İPAD M3 İLE DONANACAK MI?

Teknoloji editörlerinin paylaşımına göre, iPad Pro modellerinde yeni işlemci sistemi gelecek. Daha yeni modellerin Apple'ın 3nm M3 yonga seti ile donatılacak.

iPad yükseltmelerinin odak noktaları arasında M3 işlemcinin entegrasyonudur. Son bilgisayar modellerinde M3 işlemcisine yer verilmişti. Aynı teknolojinin iPad Pro modellerine gelmesi bekleniyor.

OLED TEKNOLOJİSİNE SAHİP EKRAN

Teknoloji editörü Ming-Chi Kuo, tabletlerde gelen en büyük değişikliklerden birinin OLED teknolojisi olduğunu belirtiyor. Hem görüntü kalitesini hem de güç verimliliğini aşan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile aynı LTPO arka panellerini benimseyeceği bildiriliyor.

LTPO arka panellerinin eklenmesi, yeni iPad Pro ailesinin ProMotion teknolojisini destekleyecek. Bu da statik bir görüntü gibi ekranda gösterilenlere bağlı olarak 120Hz yenileme hızına ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler