MasterChef All Star’a Kim Veda Etti? Sürpriz İsim Yarışmadan Elendi!

MasterChef All Star’a Kim Veda Etti? Sürpriz İsim Yarışmadan Elendi!

Ekranların sevilen programı MasterChef All Star’da bir hafta daha geride kaldı. Rekabetin yüksek olduğu haftada kimsenin beklemediği bir isim yarışmaya veda etti. 3 Aralık Pazar günü eleme oyununda veda eden yarışmacı bakın kim oldu?

2023 MasterChef All Star’ın bitmesine 1 aydan daha az bir süre kaldı. Her hafta final havasında geçiyor. Bu hafta eleme gecesinde ise, beklenmedik sürpriz yaşandı.

Haftanın eleme oyununda yer alan Esra, Dilara, Tolga ve Eren potadan çıkmak için yarıştılar. Ancak herkesin daha çok ilerleyeceğini düşündüğü isim MasterChef All Star’a veda etti. Dörtlünün arasında yapılan eleme yarışmasında Tolga veda eden isim oldu.

EN AZ PUANI TOLGA ALDI

Eleme yarışmasında iki etaplı bir yemek puanlaması yapıldı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın değerlendirdiği yemeklerden Dilara ile Esra 38 puan alarak yarışmaya devam etti.

Son ikiye Eren ve Tolga kaldı. Eleme turunda Eren 39 puan alırken, Tolga 36 puanda kaldı. En düşük puanı alan Tolga ilk 10’a giremeden elendi.

MEHMET ŞEF’TEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Dün eleme potasından çıkamayan Tolga hakkında juriler duygularını paylaştı. En çok dikkat çeken ise Mehmet Yalçınkaya’nın sözleri oldu. Mehmet şef düşüncülerini şu şekilde paylaştı;

Ben senden çok rahatım. Samimiyetimle söylüyorum çok iyi adamsın. Acayip zeki bir adamsın. Millet senin geldiğin seviyeyi görünce çok uzun yıllar mutfakta zanneder ama öyle değil. Açık söyleyeyim bugün yaşadığın talihsizlik. Bu altyapı ile bu seviyeye gelmek... Seni tebrik ediyorum. Kullandığın teknikleri çok iyi, meslekte devam edeceğinden çok eminim. Burada kimseye karşı bir saygısızlığın olmadı. Adam gibi adamsın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler