Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 95 Personel Alımı Yapacak: İşte Detaylar…

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 95 Personel Alımı Yapacak: İşte Detaylar…

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurdu. Lisans, Ön Lisans, Lise ve dengi okullardan mezun olan herkes başvuru yapabilecek. Başvuruda başka hangi şartlar aranıyor? KPSS şartı var mı? Detaylar haberde…

Kurum tarafından personel alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre yapılacak personel alımı “daimi işçi” statüsünde olacak. Toplamda 95 personel alımı gerçekleşecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü; ikinci kaptan, mühendis, ikinci mühendis, deniz trafik operatörü, avukat, büro personeli, gözcü-muhabereci, elektrik zabiti, tekniker, gemici, yağcı pozisyonlarında personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Adaylar, personel alımı için Türkiye İş Kurumu üzeriden başvurularını gerçekleştirebilir. İŞKUR üzerinden, uygun olan iş ilanlarını başvuru yapılabilir.

KPSS ŞARTI VAR MI?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için “Ön Lisans” alanında başvuru yapacaklar KPSSP93 puan türüne sahip olmaları gerekiyor. Lisans mezunu için yapılacak başvuruda ise KPSSP3 puan türüne bakılacaktır.

Lise ve dengi örenim gören adaylar için KPSS Puanı aranmayacak. Bunun yerine noter aracılığı ile aday tespiti yapılacak.

Başvuru sonrasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından uygun görülen adaylar için sözlü mülakat tarihi daha sonrasında açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler