Cübbeli Ahmet Hoca, Çok Merak Edilen Mesleğini ve Aylık Kazancını Açıkladı!

Cübbeli Ahmet Hoca, Çok Merak Edilen Mesleğini ve Aylık Kazancını Açıkladı!

Adından sıkça söz edilen Ahmet Mahmut Ünlü nam-ı değer “Cübbeli Ahmet Hoca”, yeniden gündeme geldi. Cübbeli Ahmet Hoca’nın mesleği ve kazancı ortaya çıktı. Peki Ahmet Mahmut Ünlü ne kadar kazanıyor?

Sosyal medya ve televizyonlarda verdiği demeçlerle gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu sefer mesleği ve kazancı ortaya çıktı. Ahmet Mahmut Ünlü, sadece muhafazakar tarafından değil, sol kesiminde beğendiği biri olarak öne çıkıyor.

Her kesime hitap eden Ahmet Mahmut Ünlü, güncel konuları da zaman zaman değerlendiriyor. İsmailağa Cemaati’nin önde gelen ismi olarak biliniyor.

CÜBBELİ AHMET HOCA’NIN MESLEĞİ VE KAZANCI

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında bir dava süreci bulunuyordu. Mehmet Görmez’in açtığı hakaret davasında, Ahmet Mahmut Ünlü’ye mesleği soruldu.

Mesleği sorulan Cübbeli Ahmet Hoca, "YouTuber" olduğu yanıtladı. Ayrıca kitap yazarı mesleğini yürüttüğünü belirtti. Kazancı için yöneltilen soruları da eksiksiz şekilde cevapladı.

YouTube'dan ayda  55 bin lira kazandığını açıklayan Cübbeli Ahmet Hoca, yazdığı kitaplardan da ayrı kazanç sağladığını belirtti. Yazar olarak satışını yaptığı kitaplar üzerinden de ayda 85 bin TL’lik gelir elde ettiğini söyledi. Dava dosyasına giren belgede, eğitim durumunu ise "medrese eğitimi" olarak bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler