Antalya 2024 Yılbaşı Programları Neler? Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak?

Antalya 2024 Yılbaşı Programları Neler? Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak?

Antalya'da birçok sanatçının sahne alacağı yılbaşı organizasyonları için şimdiden ilgi büyük. Yeni yıla girerken tatil yapacaklar için yılbaşı programları şimdiden belli olmaya başladı. İşte sanatçıların Antalya'da sahne alacağı yerler...

Yılbaşı, bu yıl pazar akşamına denk geldiği için 29 Aralık Cuma gününden 2 Ocak Salı gününe kadar 3 günlük bir tatil fırsatı sunuyor. Bu süre zarfında tur operatörleri ve oteller, yüzde 50'ye varan erken rezervasyon avantajlarıyla tatil programlarını 2 ay öncesinden hazırladı. İşte sanatçıların sahne alacağı Antalya yılbaşı programları...

ANTALYA'YA YILBAŞI İÇİN YOĞUN İLGİ

Yılbaşı tatilinin 3 günlük fırsat sunmasıyla birlikte, özellikle Kıbrıs ve Antalya'daki oteller termal ve kayak tesislerinde ünlü sanatçıların konserli programlarına yoğun ilgi var. 29 Aralık Cuma gününden itibaren başlayacak tatilde bazı otellerin şimdiden yüzde 70'i doldu. Ünlü isimlerin sahne alacağı 29 Aralık gecesi için özel konserler düzenleyerek tatilcileri ağırlayacak.

YILBAŞI AKŞAMI MEGASTAR KKTC'DE 

KKTC'de sahne alacak olan Tarkan'ın 31 Aralık'taki konseri büyük ilgi çekerken, Bafra'daki otellerde ayrıca Derya Uluğ, Emre Altuğ ve İrem Derici sahne alacak. Diğer bölgelerde ise Gökhan Tepe, Ebru Gündeş, Tan Taşçı, Sıla, Niran Ünsal, Özcan Deniz, Gülden, Melek Mosso, ve Fedon gibi ünlülerin konserleri düzenlenecek.

DİĞER ÜNLÜLERİN YER ALACAĞI PROGRAMLAR

Antalya Belek'te Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gökhan Tepe; Kemer'de Sibel Can, Volkan Konak, Erol Evgin, Fatih Erkoç, Karsu; Lara'da Nez ve Tayfun; Kundu'da Burak Yeter, Bülent Serttaş, Işın Karaca sahne alacak. Afyonkarahisar'daki termal otellerde Cenk Eren, Ahmet Selçuk İlkan, Bendeniz, Ferman Toprak, Deniz Seki, Yılmaz Morgül, Cengiz Kurtoğlu; Mersin'de Ümit Besen ve Ozan Orhon; Çeşme'de Simge Sağın; Sapanca'da Hülya Avşar, Ferhat Göçer sahne alacak. Kars-Sarıkamış'taki kayak otellerinde Merve Özbey, Sinan Güleryüz, Bolu-Abant'ta ise Rober Hatemo ve Zara konserleri düzenlenecek.

antalya-konyaalti-zeytin-meyhanesi.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler