Yeni Badem Gülü Renginde Stanley Modelleri Göz Dolduruyor

Yeni Badem Gülü Renginde Stanley Modelleri Göz Dolduruyor

Stanley yeni bir renk ortaya çıkardı ve bu markanın şimdiye kadarki en güzel damlası olabilir. Yeni renk tonu, her öğeye kadınsı bir parlama veren yumuşak kahverengimsi pembe olan Almond Rose olarak adlandırılır.

Markanın en popüler tonu olacağı tartışılıyor. Yeni ürün birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle viral hale gelmeden önce stok yapmak iyi bir fikirdir.

YENİ BADEM GÜLÜ RENGİNDE STANLEY MODELLERİ GÖZ DOLDURUYOR

Badem Gülü, sadece seçkin birkaç ürün. Bu da onu özel bir koleksiyon öğesi yapar. İster kendiniz için stok yapıyor olun, ister bir başkasına bir ürün hediye etmeyi düşünün, herkes yeni renk tonuna bayılacak.

ekran-resmi-2024-08-06-15-39-12.png

YENİ RENKLE YALITIMLI BARDAK

Stanley'nin klasik Quencher H2.0 Yalıtımlı Tumbler'ı bir nedenden dolayı en çok satanlardan biridir. 30 oz mega bardak, yaz sıcak dalgaları boyunca sıvılarınızı buz gibi soğuk tutar ve bolca nemli kalmanızı sağlayacak kadar tutar.

IceFlow Paslanmaz Çelik Bardak tam size göre. Bu fan-favori tasarım tamamen sızdırmazdır, böylece iş veya spor çantanızda herhangi bir can sıkıcı dökülme yaşamayacaksınız.

Spor salonu için seansınızda size yardımcı olacak daha iyi (veya daha güzel) bir su şişesi asla bulamazsınız. Bu Stanley, standart paslanmaz çelik su şişelerinden %33 daha hafiftir. Yoğun bir fitness sınıfında kilometrecelerce yol kat ediyor. Stanley ürünleri, kullanım kolaylığı ve mükemmel performans sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler