Tarot Falı Bakmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli?

Tarot Falı Bakmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli?

Tarot falı bakmak son zamanların en gözde kehanet yöntemlerinden biridir. Aslında tarotun tarihi çok eski zamanlara dayanmaktadır ancak bu konu başka bir yazı ile ele alınacak önemde ve büyüklüktedir.

Tarot falı bakmak son zamanların en gözde kehanet yöntemlerinden biridir. Aslında tarotun tarihi çok eski zamanlara dayanmaktadır ancak bu konu başka bir yazı ile ele alınacak önemde ve büyüklüktedir. Tarot bir fal türü olarak değil de enerjiyi yönlendiren bir kehanet söylemi olarak görülürse daha doğru bir tanımlama yapılmış olacaktır. Bu bağlamda tarot falı bakmak ehil kişilerin işi olmalıdır. Ehil kişi olmak ise eğitim ve deneyimden geçmektedir.

Herkes Tarot Bakabilir mi?

Bu soruya daha ilk baştan rahatlıkla “hayır” diye cevap verebiliriz. Çünkü tarot falı bakmak için sadece kartlarına sahip olmak ve bu kartların yüzeysel olarak anlamlarını bilmek doğru bir bakım için asla yeterli olmayacaktır. Kartların dilini çözmek ve onları doğru ve derinlemesine yorumlamak uzun zaman isteyen bir eğitimden geçmeyi gerektirmektedir.

Tarot öğrenmek için öncelikle doğru eğitmeni bulmanız gerekmektedir. Doğru eğitmeni bulabilmek için ise iç sesinize kulak verebilmeli ve niyet ederek kendinizi bu yola açmalısınız. Bu noktada hissin kuvvetli olmasının da ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. Sadece bakım yapmak için değil, tarot bakıcısı olmaya giden yolun da kuvvetli bir altıncı hisse sahip olmayı gerektirdiğini anlamalısınız.

Tarot Kartlarının Seçimi ve Hazırlanışı

Eğer gerçekten tarot bakabilecek yapıda biri olduğunuza inanıyorsanız ve tarot falı bakmak için güçlü bir istek duyuyorsanız doğru eğitmeni bulabilmek için attığınız adımları sizin için en doğru kartları bulmak için de atmalısınız. Yani yine niyet etmeli ve iç sesinizin sizi yönlendirdiği kartları seçmelisiniz. Eğer fiziki bir dükkândan alma şansınız yoksa yine iç sesinizin sizi yönlendirdiği bir sanal satış sitesinden de kartlarınızı seçebilirsiniz. Burada en dikkat etmeniz gereken nokta gerçekten nereye yönlendiğinizdir.

Kartlarınızı aldıktan sonra onları kendi enerjinizle uyumlamak için bir süre yanınızda taşımalı, geceleri ise yastığınızın altında tutmalısınız. Kartlarınıza sizden başka kimsenin dokunmamasına da dikkat etmelisiniz. Daha sonra kartlarınızı siyah ya da mor bir kadife kese içinde muhafaza edebilirsiniz.

Tarot Bakılacak Ortam Nasıl Olmalı?

Tarot bakımı için her ne kadar özel hazırlanmış ortamlar gerektiği söylense de uyumlanma ve doğru eğitim sürecini geçirmiş kişiler için bu gerekli değildir. Çünkü bu süreçte sadece kartlara bakmayı değil enerjinizi nasıl hazırlayacağınızı, koruyacağınızı ve temizleyeceğinizi de gösterecektir. Geri kalan ortam hazırlıkları ise işin sadece gösterişli bir teferruatıdır.

Kısaca tarot falı bakmak, ilk etapta niyet, doğru eğitim, kuvvetli bir altıncı his ve yorum gücü gerektirmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler