Sıcak Gelişme: İstanbul İçin Yeni Bir Düğün Kararı Geldi

Sıcak Gelişme: İstanbul İçin Yeni Bir Düğün Kararı Geldi

İstanbul son dakika haberleri; binlerce çifti kara kara düşündürecek bir karar geldi. İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO), yeni bir karar imza attı. İstanbul’da düğünlere yasak geldi. İşte kararın detayları…

Yaz bitmesine rağmen binlerce çiftin düğün heyecanı sürüyor. Kıştan önce düğün bitirme telaşında olan çiftler için İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Esnaf Odası (İSTDO)’ndan kötü haber geldi.

Sınırımızdaki bir ülkedeki yaşanan olayları gösteren İSTDO Başkanı, kritik bir adım attıldığını söyledi. Düğün yapacakların yanıcı madde ürünleri kullanılmamasına karar verildi.

İSTDO BAŞKANI, IRAK’I ÖRNEK GÖSTERDİ

İSTDO Başkanı Adem Sönmez, Irak’ın Musul kentinden yaşanan olaylara dikkat çekti. Hatırlayacağınız üzere Musul’da bir düğün esnasında havai fişeklerden kaynaklanan yangın olmuştu. Ardından 100’den fazla kişi hayatını kaybetmişti.

Adem Dönmez’de olanları örnek göstererek; mum, kınalarda kullanılan köpük ve volkanlara yasak getirildiğini duyurdu. Dönmez, “Aldığımız karar doğrultusunda özellikle kapalı alanlardaki etkinlikler esnasında kullanılan volkan, mum, köpük, maytap, baloncuk kullanılması yasaklanmıştır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler