MasterChef Takım Oyununda Potaya Gidecek İlk İsim Belli Oldu

MasterChef Takım Oyununda Potaya Gidecek İlk İsim Belli Oldu

Ekranların sevilen yarışma programı MasterCher All Star’da yeni hafta başladı. Yıl sonunun yaklaşımasıyla beraber yarışmada heyecan artıyor. Bu hafta ise, potaya gidecek ilk kişi belli oldu. Peki potaya kim gidiyor?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef, bu sene “All Star” ismiyle düzenleniyor. Geçtiğimiz senelerde en başarılı olan yarışmacılar “MasterChef All Star’da yer aldı.

Diğer yandan yarışmada adaylar, gitgide sona yaklaşıyor. 163. bölümde takımlar yine kıyasıya yarıştı. Mavi ve kırmızı takım, “Sokak Lezzetleri” için boy gösterdi.

SOKAK LEZZETLERİNDE NELER YAPILDI?

Dün akşam gerçekleşen takım oyununda adaylar sokak lezzetlerinde yarıştı. “Sokak Lezzetleri” menüsünde; arnavut ciğeri, balık ekmek, tavuk pilav, kumpir, midye tava, şambali ve halka tatlısı yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda, kırmızı takım yemeklerin genelinde başarılı oldu.

HAFTANIN POTAYA GİDECEK İLK İSMİ TOLGA

Mavi takımın kaybetmesinin ardından grup içinde, bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Adayların zorlu mücadelesinde Sergen, dokunulmazlığı başarılı tabağıyla aldı.

Sergen’in dokunulmazlık aldığı oyun sonrasında potaya giden isimde belli oldu. Oylama sonucunda Tolga, haftanın ilk potaya giden yarışmacısı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler