Korkuteli Sanayi Sitesi'nde Seçim

Korkuteli Sanayi Sitesi'nde Seçim

SS KORKUTELİ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti.

Hasan Ekinci ve Şaban Özkan'ın yarıştığı seçimde Hasan Ekinci 119 oy alarak başkan seçildi.

SS Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulu yapıldı. Divan başkanlığını Mehmet Erken, kâtipliği Mehmet Akdeniz'in yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Genel kurulda 2019 ve 2020 yılı yönetim kurulu faaliyet raporunun okunup, ibra edilmesinin ardından gündem maddeleri de karara bağlandı. Daha sonra seçime geçildi. Seçimde Hasan Ekinci ve Şaban Özkan'ın listeleri yarıştı. Kapalı oyla yapılan seçimde, 314 üyesi bulunan kooperatifin 196 üyesi oy kullandı. Hasan Ekinci'nin listesi 119 oy alırken, Şaban Özkan'ın listesi ise 77 oy aldı.

Seçimde kazanan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu Hasan Ekinci, İrfan Uysal, Osman Yüce, Ali Koyuncuoğlu, Ali Erkuş, Erol Yıldız, Hayrettin Özcan; yedek üyeler İbrahim Yeşil, Cafer Genç, Bilal Gülen, Akın Körlü, Hüseyin Baysan, Reşit Kara, Yılmaz Mor. Seçim sonunda Hasan Ekinci, diğer aday Şaban Özkan'a sarılarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Seçime gelerek destekleyen ve desteklemeyen tüm üyelere teşekkür eden Hasan Ekinci, 25 yıllık esnaflık tecrübesi ile ekip arkadaşları ile bu yola çıktıklarını ve esnaflara hizmet etmek için var gücü ile çalışacaklarını söyledi. Bu seçimin bir bayrak bir hizmet yarışı olduğunu aktaran Ekinci, ekip olarak Korkuteli sanayi sitesine en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı.

Korkuteli Sanayi Sitesi'nde Seçim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler