Kola Tutkunları İçin Üzücü Haber: Fiyatları Gören Almak İstemez!

Kola Tutkunları İçin Üzücü Haber: Fiyatları Gören Almak İstemez!

Son günlerde bir çok ürün ve hizmete zam tarifesi uygulandı. Fiyat artışları vatandaşın belini büküyor. Üst üste gelen zamlarla beraber ürün fiyatlarında yeni zamlar uygulanıyor. Haziran ayından itibaren ise, bir ürün daha zam görecek.

Gazlı içecek sevenlerine kötü haber geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zam açıklaması yaptı. Haziran ayından itibaren yeni fiyat uygulamasına geçilecek.

Vatandaş gazlı içecek sınıfında ürünleri artık daha pahalıya satın alacak. Buna göre en çok tüketilen ürünlerin başında gelen Coca Cola, en az yüzde 12,5 zam görecek

KOLANIN LİTRESİ 35 LİRA OLACAK

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın yaptığı açıklamada Coca Cola ürünlerine zam yapılacak. Buna göre yeni fiyat listesi 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak. Litrelik Coca Cola, 35 liraya satılacak. Kolanın güncel fiyatı ise 35 lira.

Yeni uygulanacak zamlarla birlikte litreye göre fiyatlarda yüzde 12,5 ile yüzde 17,5 arasında değişim olacak. 1 litrelik kolanın minimum 35 lira olacağı aktarıldı. Yeni ay ile beraber etiketler değişmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler