Green Card Başvuru Tarihleri 2023

Green Card Başvuru Tarihleri 2023

Amerika Birleşik Devletleri üzerinden muhteşem iş olanaklarında yer alabilirsiniz. Bu bağlamda her dönemde uygulanan Green Card başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri üzerinden muhteşem iş olanaklarında yer alabilirsiniz. Bu bağlamda her dönemde uygulanan Green Card başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz. Dünyanın birçok farklı bölgelerinden olduğu gibi Green Card başvuru tarihleri 2023 başvurunuzu ek ücret ödemeden yapabilirsiniz. Fakat öncesinde Green Card başvuru 2023 dönemi tarihlerini bilmeniz gerekir. Söz konusu card için çekiliş başvuruları 2023 yılında resmi anlamda 4 ila 7 Ekim 2023 tarihi arasında yapılacaktır. Dolaysıyla Green Card almak istediğinizde yukarıdaki tarihleri takip etmeniz gerekecektir. 

Green Card Nedir? 

Green Card, daha çok Amerika Birleşik Devletleri üzerinden yaşamlarını sürdürmek ve bu bağlamda bu ülkeden iş hayatında yer almak için başvuruyla alınan bir tür belgedir. Bu nedenle Green Card başvuru tarihleri 2023 yılında en çok takip edilen güncel konular arasında yer alır. Green Card başvuruları sadece Türkiye genelinden değil, geçmişten bugüne dek birçok Avrupa ülkesi üzerinden  güvenle yapılıyor. Söz konusu ülkenin iş ve sosyal alanlar bakımından fırsatlar sunması bireylerin Green Card başvurularını ciddi anlamda yapmasını sağlıyor. 

Green Card Çıktığında Ne Oluyor? 

Green Card başvuru sonuçları genel anlamda hızlı bir şekilde sunuluyor. Bu bakımdan başvuru yapan vatandaşlarımızın kartı teslim almada uzun süreli olarak beklemesi söz konusu değildir. Bu bakımdan Green Card başvuru tarihleri 2023 sonunda kartınızı hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz. Green Card çıktığında kartın sahibi sunulan kriterleri eksiksiz olarak karşıladığında Green Card ömür boyu geçerliliğini sürdürüyor. Böylece kartın sahibi yeniden kart başvurusu yapmak zorunda kalmıyor. Bu bakımdan minimum 5 yıl boyunca green card yükümlülüğünü karşılayan kart sahiplerinin bu zaman dilimi sonunda ABD resmi vatandaşlığına kabul edilebilir. Böylece kartın sahibi söz konusu ülkede ömür boyun vatandaşlık sıfatına sahip olabiliyor. Bu nedenle Green Card başvuru sahibine eşsiz avantajlar sunar. 

Green Card ABD Vizesi Mi? 

Evet, söz konusu kart türü direk olarak Amerika Birleşik Devletleri vizesidir. Bu bakımdan kart başvurusunda ilgili resmi birimler tarafından başvuru yapanlara sözlü ve yazılı mülakatlar sunabilir. Bu mülakatlar kapsamında bireylere Hangi bölgede ikamet ettiği,neden ABD ülkesinde yaşamak istediği,ne işle meşgul olduğu,hangi üniversitede eğitim gördüğü gibi birçok temel sorular sorulabiliyor. 

Green Card Aile İçin Alınabilir Mi? 

Tabi ki, başvuru sahipleri tercihleri ya da ihtiyaçları doğrultusunda Green Card başvurusunu ister bireysel yani sadece kendisi için ister ailesi için başvuruda bulunabiliyor. Program kapsamında en temel kriterler arasında göçmenlerin aile birliğinin çok daha sağlıklı bir şekilde sağlanmasıdır. Bu kapsamda Amerika Birleşik Devletleri bünyesinde ikamet etmek isteyenlere bireysel ve aile olarak Green Card verilmesi mümkündür.

Bununla birlikte söz konusu cardı aldığınızda ABD üzerinden pratik bir şekilde iş bulabilirsiniz. Ya da tercihiniz doğrultusunda ülkenin çeşitli eyaletleri üzerinden işinizi kurabilirsiniz. Green Cardınız üzerinden aynı zamanda sosyal güvenlik numarasına sahip olacaksınız. Böylece ülkenin herhangi eyaletinde kendi işinizin patronu olabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler