Epic Gamesin Yeni Ücretsiz Vereceği Oyun Sızdırıldı!

Epic Gamesin Yeni Ücretsiz Vereceği Oyun Sızdırıldı!

Epik Games ücretsiz oyun furyasını herkes biliyor. Fakat yeni yıl özel olarak 25 Aralık tarihinde yayınlanacak olan ücretsiz oyunu resmi bir açıklama henüz yapılmamasına rağmen sızdırılmış görünüyor. Oyunun Çin kaynaklı Kojima Projuktions yapımı...

Epik Games ücretsiz oyun furyasını herkes biliyor. Fakat yeni yıl özel olarak 25 Aralık tarihinde yayınlanacak olan ücretsiz oyunu resmi bir açıklama henüz yapılmamasına rağmen sızdırılmış görünüyor. Oyunun Çin kaynaklı  Kojima Projuktions yapımı "Death Stranding" olduğu da kesinleşti. Elbette sızıntı olma ihtimali henüz tartışma aşamasında fakat daha önce ücretsiz oyunlarını yeniden ücretsizmiş gibi dağıtması söz konusu olduğundan bu sebeple de çok fazla eleştiri almasından dolayı bu konu kilit, fakat alttan tartışması yoğun bir şekilde sürmeye devam ediyor.

Sızıntı Çin platformlarında cep telefonu kamerasıyla anlık olarak gözükmesi nedeniyle Epic Games sitesine yoğun giriş yapılması ve ücretsiz oyunu alabilmek  için hücüm eden oyuncular sitenin çökmesine neden oldu.

"Death Stranding" in Yanlış Versiyonu mu?

Bir başka gelişme ise "Death Stranding" yerine "Director'us Cut" versiyonunun ücretsiz dağıtıldığı yönünde bu sürümün standart bir sürüm olmasından dolayı da kütüphanesine eklemeyi başaran oyuncular şanslı olabilirler. Her ne kadar oyun sızdırıldı iddiaları dolaşsa da Oyunun yapımcısı Hideo Kajima'nın da oyunun ekran görüntülerini paylaşması bu iddiayı pek doğrulamıyor. Verilen ipuçları doğrultusunda oyun kendisini ortaya çıkarmış olabilir diyebiliriz.

"Death Stranding" Oyunu Hakkında Kısa Bir Bilgi

Hikâyesiyle ilgiyi üzerine toplamayı başaran oyun "The Walkin Dead " dizi filminin baş karakterlerinden biri olan "Daryl" karakteri ile betimlenmesiyle dizi hayranlarınında ilgisini fazlsıyla çekmiş durumda. Konusu da aslında benzer şekilde hikayelendirilmiş. Gelecekteki bir zamanda  " Death Stranding" olayı olarak adlandırılmış oldukça gizemli görünen bir olay gerçekleşirken ölüler ve diriler alemi arasında bir geçit açılır ve  garip yaratıklar yaşayanların dünyasına geçiş yapmaya başlarlar. Yaşayanlar ve bu yaratıklar  arasında geçen bu korkunç ve bir o kadar kıyasıya mücadele ile  güçlü bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür.  

Ana hikâye ve Yan oyunları ile beraber toplamda  yaklaşık olarak 115 saat kadar süren oyunda detaylar da göz önünde bulundurulursa 150 saatten fazla sürmesi de mümkün. Oyunun yapımcısı Hideo Kojima bu oyunla ilgili olarak çok para kazanmakla pek ilgilenmediğini fakat bu oyunun muhteşem bir sanat eseri olacağını öne sürmüştür. Oyun yapımcısının bile hayranlıkla baktığı bu eseri merak etmemek pek de mümkün görünmüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler