Demre'yi Bir Araya Getiren Düğün

Demre'yi Bir Araya Getiren Düğün

DEMRE Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Işık'ın yaşamını matematik öğretmeni Ayşegül Işık'la birleştirdiği düğün Demrelileri bir araya getirdi.

Demre Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Işık ile Demre İmam Hatip Ortaokulu matematik öğretmeni Ayşegül Işık'ın düğünü, Beymelek Mahallesi'nde yapıldı. Düğüne Kaymakam Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Erdem Özmen, İlçe Nüfus Müdürü Fazilet Kalaycı, Finike İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin, Kumluca İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Akşit, Kaş İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Göktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, okul müdürleri, öğretmenler, mahalle muhtarları, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın Demre'de bulunmaması nedeniyle katılamadığı nikahı Demre Belediyesi nikah memuru Gülsüm Türkmen kıydı. Gelin Ayşegül Işık'ın nikah şahitliğini kız arkadaşı Melike Denizaltı, damat Mustafa Işık'ın nikah şahitliğini Kaymakam Onur Şatıroğlu ve Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz yaptı. Nikah sonunda nikah memuru, evlilik cüzdanını Kaymakam Onur Şatıroğlu'na vererek, geline vermesini istedi. Kaymakam Şatıroğlu da evlilik cüzdanını, geline verdi.

Kaymakam Onur Şatıroğlu, "İlçemizin çalışkan, beyefendi İlçe Tarım ve Orman Mustafa Işık ile öğretmenimiz Ayşegül Işık'ın bu mutlu gününe hep birlikte şahitlik ettik. Onlara bir ömür boyu hepimiz adına mutluluklar diliyorum. Bir yastıkta kocasınlar" dedi.

Demre'yi Bir Araya Getiren Düğün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler