Demre Bozdağ'a Modern Yerleşim Alanı Kuruluyor

Demre Bozdağ'a Modern Yerleşim Alanı Kuruluyor

DEMRE Belediyesi tarafından ilçenin yeni yerleşim bölgesi olan Bozdağ'a dev bir, çok amaçlı park yaptırılıyor. Parkın yapım ihalesi tamamlandı. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı.

Demre Belediyesi tarafından ilçenin yeni yerleşim alanı olan, Akdeniz Üniversitesi Demre Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu'nun bulunduğu Bozdağ mevkiine dev bir park yaptırılıyor. Park 6 milyon 487 bin 693 liraya ihaleye çıkarıldı. İhaleyi 5 milyon 395 bin lira ile İlhan Güzel Mimarlık Mühendislik firması kazandı. İhalenin kesinleşmesinin ardından, ihale sözleşmesi Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, firmanın temsilcisi İlhan Güzel ve firma yetkilileri arasında imzalandı. Ardından Bozdağ mevkiine gidilerek, firmaya park yapım alanı teslim edildi.

Teslim alanında bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bozdağ bölgesinde yeni, modern bir yerleşim alanı kuruluyor. Akdeniz Üniversitesi Demre Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu ve hemen altında Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi var. Burada sosyal bir alan oluşturulması gerekiyordu. Yapılacak olan park alanı 7 bin 316 metrekare. 120 gün içinde tamamlanacak. Park içinde çok amaçlı restoran, gençlik merkezi, bin metrekarelik amfi tiyatro, çocuk oyun grupları, kum havuzu, basketbol sahası, kaykay pisti, macera parkuru (zipline), çardak tipi kameriyeler, 1200 metrekarelik yürüyüş yolu ve kondisyon aletleri grubu yer alacak. Her yaşa hitap edecek birimler olacak. Özellikle yaz günlerinde açık hava etkinlikleri düzenlenebilecek. Üniversite ve lise öğrencilerimiz için sosyal bir yaşam alanı olacak" dedi.

Demre Bozdağ'a Modern Yerleşim Alanı Kuruluyor

Demre Bozdağ'a Modern Yerleşim Alanı Kuruluyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler