Çocuklara Tatilde Spor Keyfi Yaşatan Yaz Spor Okulları

Çocuklara Tatilde Spor Keyfi Yaşatan Yaz Spor Okulları

Odunpazarı Belediyesi’nin düzenlediği çocukların yaz aylarını daha verimli geçirmesi ve spor alışkanlığı kazanması için 8 farklı branşın bulunduğu Yaz Spor Okulları'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, çocuklar yaz tatillerinde de kendilerini geliştirmesi ve spor yapma alışkanlığı edinmesi için Yaz Spor Okulları açtı. Futboldan basketbola voleyboldan taekwondoya pek çok branşta yapılan çalışmalara, yaklaşık 600 çocuk katılım gösterdi. Odunpazarı Yaz Spor Okulları'nda en yoğun ilgiyi gören spor dallarından biri ise tenis oldu.

ÇOCUKLARA YAZ TATİLİNDE DE SPOR YAPMA İMKANI

Kent Ormanı içinde bulunan tenis kortlarında düzenlenen kurslarda antrenman yapan 2012-2017 doğumlu 60 çocuk hem spor becerilerini geliştiriyor hem de sosyal becerilerini artırma fırsatı yakalıyor.

Odunpazarı Belediyesi'nin düzenlediği yaz spor okulları, çocuklara tatil döneminde spor yapma imkanı sunduğu gibi enerjilerini nasıl verimli bir şekilde kullanacaklarını da öğretiyor. Yaz spor okulu sayesinde çocuklara, yaz tatilinin sadece dinlenme değil, aynı zamanda spor ve gelişim fırsatı dolu bir süreç olduğu da aşılanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler