Nisan Ayında Antalya Beyaza Büründü

Nisan Ayında Antalya Beyaza Büründü

Antalya'da nisan ayının son günlerinde, hava sıcaklıklarının düşmesi ve yağmur seyrinin fazlalaşmasından sonra KAR YAĞDI.

Antalya son dönemde havaların ısınmasından sonra, herkesin beklediği ve söyledi YAZ GELDİ düşüncesindeydi. Bu düşünce içerisine girdikten sonra, Antalya'da yoğun yağışlar başladı. Bu yağışlardan sonra da bugün ANTALYA BEYAZ OLDU. 

Antalya'da nisan ayının sonu günlerinde kar yağışı gerçekleşti. Antalya merkezde yağan yoğun yağmurla birlikte saat 17:00 de başlayan, etkili olan kar yağışı Antalya - Konya | Antalya - Muğla | bağlayan yollarda yüksek kesimlerde kar yağışı gerçekleşti. Kar yağışı Akseki’nin Yarpuz mahallesinin Kaklıktaş Battı Çıktı bölgelerinde başladı. Bu kar yağışları Antalyanın yüksek kesimleri ile birleşen diğer illere kadar devam etti. 

Yollarda kar küreme araçları çalıştı. Bu araçlar tüm yolları ( Köy yolları dahil ) açarak insanların karayollarında yağıştan dolayı etkilenmemesi için çalışmaları sürdürmektedir. 

Antalya'da yağışların CUMA Gününe kadar etkili olacağı, Cumartesi havaların ısınma sürecine gireceği, Pazar günün hava sıcaklığının 17 derecelere kadar yükseleceği metooroloji tarafından belirtilmektedir. 

Antalya'nın daha önce yağmış olan Antalya Kar Yağışı Manzaraları resimlerini görüntülemek için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler