Antalya Fashion Week Başladı

Antalya Fashion Week Başladı

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle Antalya'nın tarihi ve kültürel noktalarında gerçekleştirilen Antalya Fashion Week dijital defilenin tanıtım lansmanı beş yıldızlı bir otelde gerçekleştirildi.

İkisi yabancı üç modacının yeni koleksiyonlarının tanıtıldığı video çekimleri, davetlilerden tam not aldı. Geceye modacı ve yakınlarının yanı sıra mankenler de katıldı.

Emy Organizasyon & Ajans sahibi Eda Meltem Yılmaz'ın organizasyonunu ve koreografisini gerçekleştirdiği moda çekimlerinin lansmanı yapıldı. 3 modacının farklı renk ve tasarımlarıyla hazırlanan dijital defilenin videoları dev ekranda davetlilere izletildi. Perge Antik Kenti başta olmak üzere, Döşemealtı'nda bulunan Selçuklu mimarisi Evdirhan, halı tarlası ve at çiftliğinde gerçekleştirilen defile moda severlerden tam not aldı. Birkaç hafta içinde kentin farklı noktalarında tamamının yayınlanması planlanan defile, ilk önce Antalyalılarla ardından da Azerbaycan başta olmak üzere 3 farklı ülkede de gösterime girecek.

Gecenin ev sahipliğini yapan Eda Meltem Yılmaz, çekimleri bir hafta süren dijital defileye emeğe geçenlere teşekkür ederek modacılara plaket verdi. Lansmana katılan mankenler şık ve renkli giyimleriyle dikkati çekti. Video gösterimi sırasında bol bol fotoğraf ve video çektiren mankenler, davetlilerin tebriklerine de alkışlarıyla teşekkür etti.

PERGE'DE HAZIRLANAN VİDEO

Perge Antik Kenti'nde 45 parçadan oluşan Erentül Haute Coutere koleksiyonun çekimleri tarihi yol ve sütunlar altında 25 manken eşliğinde yapıldı. El işçiliği ile ilmek ilmek işlenen koleksiyon değerli taşlarla süslenip soft renklerin eşliğinde sunuldu. Antik kentin mistik atmosferinde gün doğumuyla başlayan çekimlerin gün batımında son bulması da videoya yansıtıldı. Pamfilya'ya başkentlik yapan Perge'nin tiyatrosu ve sütunlarla çevrili yolu, podyum olarak kullanıldı.

ATLI DEFİLE İLGİ GÖRDÜ

Döşemealtı'ndaki bir at çiftliğinde moda tasarımcısı Ekaterina Harman'ın 25 parça koleksiyonu atlarla birlikte tanıtılması da davetlilerin ilgisini çekti. Doğa dostu kumaşlarla şehirli ve modern kadınlara hitap eden koleksiyon tasarladığını anlatan Harman, güzelliği ve şık giyimiyle gecenin dikkat çeken kadınları arasında yerini aldı.

AZARBEYCANLI MODACI GÖZDE

Üç yıldır üst üste düzenlenen tüm moda etkinliklerini katılan Azerbaycanlı modacı Shervin Najafpour'un, Azerbaycan'ın Karabağ zaferi üzerine esinlenerek hazırladığı ve sadece Suşa'da yetişen Har-ı Bülbül çiçeği ile renklendirdiği koleksiyonun çekimleri ise Selçuklu mimari yapısı Evdirhan ve halı tarlalarında yapıldı. Najafpour, koleksiyonuyla olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

Antalya Fashion Week Başladı

Antalya Fashion Week Başladı

Antalya Fashion Week Başladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler