AKOM'dan İstanbul'a Sağanak Uyarısı: Saatler Belirlendi

AKOM'dan İstanbul'a Sağanak Uyarısı: Saatler Belirlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'un doğu bölgeleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'un doğu ilçelerini etkileyebilecek sağanak yağışlar için uyarıda bulundu. Yapılan duyuruda, öğle saatlerinden sonra kentin doğu bölgelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışların meydana gelebileceği bildirildi. AKOM, ani ve yoğun yağışlara karşı vatandaşların gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti.

AKOM Saat Verdi, İlçeleri Sıraladı! İstanbul'a Şiddetli Yağış Geliyor

GÖK GÜRÜLTLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra İstanbul'un doğu ilçeleri Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Şile'de kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Açıklamada, kuzeyden aralıklı olarak esen poyraz rüzgarının şehre serinlik getireceği, ancak sıcaklıkların hafta boyunca 31 ila 34 derece arasında seyredeceği belirtildi.

Yarın günün ilk saatlerinden itibaren yerel olarak kısa süreli ve kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı öngörülen açıklamada belirtiliyor ki, İstanbul'da hava sıcaklıklarının 24 Temmuz tarihine kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler